Aztron Neptune 12'6" Double Chamber Oppustelig SUP-Pakke Komplet

4.499 kr.

Aztron Neptune er et touring board, der er super velegnet til alle forhold. Et fantastisk board, der giver dig mange lækre turer på vandet. Neptune kombinerer længde med holdbarhed, stabilitet og massere af performance. Aztron Neptune er med sin shape lavet til at give dig mindre arbejde for at få genereret mere fart, hvilket kun gør oplevlesen på vandet til en sand leg. Du får massere af fede features, og kombineret skaber det rammerne for et helt igennem fantastsik SUP-board!!

Boardet henvender sig til alle niveauer og typer af Sup'er, hvilket gør den til det perfekte all-around board. Det kommer med Double Chamber konstruktion, for at styrke boardet, og tilfører det mere stabilitet og stivhed. De to adskilte kamre gør boardet stivere, hvilket gør det nemmere for på vandet.

Neptune er fuldendt med Drop-Stritch teknologien, hvilket gør det ekstra holdbart, stabilit og stift. Forudsætningerne for at danne de perfekte rammer er sat med Aztron Mercury, der også med sit EVA-skumdeck gør at du har lettere ved at stå fast på boardet, samt gøre det mere komfortabelt for dig!

Pakken indeholder: 

  • Aztron Neptune SUP
  • Aztron del- og justerbar paddle
  • 10.0 Sikkerhedsleash
  • 9.0 US Center Finne
  • Aztron Håndpumpe
  • 105L. Bæretaske til board/udstyr
Ryd
Varenummer: 30169

Specifikationer: 

Mål:  381 x 81 x 15 cm. – 12’6″ x 32″ x 6″

Boardets vægt: 13kg

Boardets Maks bæreevne: 160 kg.

Volume: 339 Liter

Max lufttryk: 15 PSI

 

Relaterede produkter