Tilfredsheds- og pasningsgaranti

Pasningsgaranti

Vi er helt sikre på, at vi kan finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig PASNINGS garanti på dine skistøvler.

Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi, at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi naturligvis din støvle til en anden. På den nye støvle modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.

Pasningsgarantien er en ekstra ordinær garanti, du får hos Surf & Ski Horsens. Garantien kan bruges i den butik, hvor du har købt støvlen. Det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien, når støvlen er brugt.

Du kan bl.a. læse vores støvlevejledning, på den måde opnår du det bedste resultat til at finde den støvle der passer dig bedst og samt hvordan du bør ved lige holde dine skistøvler.

Tilfredshedsgaranti på ski og snowboards

Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti!

Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.

Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstraordinær garanti, du får som kunde i Surf & Ski.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.