JP Freestyle Wave LXT 94L + Neilpryde Atlas pro 5,0 Rig

20.999kr.

JP Freestyle Wave LXT 103L
Den kompakte version af JP's bestseller har potentialet til at opfylde enhver windsurfers drøm! Freestyle Wave LTX kombinerer specifikationerne fra et klassisk medium to high wind all-round board med det kompakte og alsidige design. JP's hurtigste, mest livlige og ikke mindst mest manøvredygtige board.

Freestyle Wave har en fantastisk acceleration på fladt vand, flyver over chop og carver ind i bølgerne! Uanset hvilke forhold du surfer i, vil du have de bedste forudsætninger med dette board.

Freestyle Wave giver dig direkte kontakt og feeling og reducerer boardets swing-weight grundede den korte og kompakte shape. Boardets outline er parallel i dets mid-section, som giver et langt og lige område til planning og stabilitet. Tailen er relativt smal som giver øget kontrol i chop.

Decked giver mulighed for alle foot strap positioner og vigtigst af alt giver det kontrol og hurtig respons. Ready for foil action! Alle LXT størrelser kommer med JP's forstærkede Foil-Powerbox!

Freestyle, små bølger, buump & jump blasting, fast carving, lækre turns, flatwater, chops og bølger - All-in-one.

Neilpryde Atlas Pro 5,0
Et on-shore bølgesejl, der igen er en sikker vinder i Neilpryde sortiment. Det er et sejl der leverer gang på gang, og med sikkerhed skaber godt sejllads. Neilpryde Atlas Pro giver early planning, så du let kan komme på vandet. Atlas Pro er kendt for god acceleration og upwind kvaliteter. Neilpryde Atlas Pro er sejlet til dig der gerne vil have et stabilit, forudsigeligt og let sejl at sejle med. Det giver granti for at komme på vandet også til de dage, hvor det bare er for at lufte udstyret.

Varenummer: 31807

Relaterede produkter