Salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelse for online handel på ”www.surfogski-horsens.dk”:

Åbningstider.

Vi tilstræber at online-shoppen har en oppetid tættest muligt på 100%. For direkte salg, telefon ekspedition, support og returafdeling, henviser vi til butikkens normale åbningstider. Mandag til fredag fra Kl. 10.00 til 17.30 og lørdag fra 10.00 til 13.00, kontroller dog venligst tiderne på hjemmesiden.

Priser.

Priserne er opgivet i danske kroner inkl. 25% dansk moms men eksklusiv fragt. Er der et prisbeløb på 0.00 kr. betyder det at prisen pt. er på forespørgsel, eller at varen pt. ikke kan leveres til salg online. Horsens Surf & Ski tager forbehold for fejl i produktoplysninger og priser. Ved eksport enten indenfor EU eller til lande udenfor EU-grænseområder skal der påregnes ekspeditionstid for kontrol af angivet virksomheds identitetsnummer.

Aktuelle tilbud og prisers varighed.

De aktuelle tilbud og priser er gældende så længe de vises online, eller så længe lager haves. Når en vare tages af nettet, er tilbuddet ikke længere gyldigt og kan derfor ikke bestilles online, men der vil være mulighed for via telefon eller e-mail at forespørge på evt. restlager og pris.

Levering.

Modtager vi din ordre og betaling inden Kl. 12.00 tilstræber vi at lagervarer afsendes samme dag, eller senest førstkommende arbejdsdag. Post Danmark eller GLS-Pakketrans varetager normalt forsendelsen. Leveringsbetingelser er ufranko, hvis andet ikke er aftalt. Større volumen sendes med fragtmand.

Horsens Surf & Ski sender normalt kun til private kunder mod forudbetaling, og varen afsendes normalt først når hele beløbet er registreret på vores bankkonto. For erhvervskunder, institutioner eller stamkunder gælder de for de enkelte kunder særlige aftalevilkår.

Ovenstående gælder for forsendelser i Danmark eksklusiv øer uden broforbindelser eller normale forsendelsespriser. Andre forsendelser, f.eks. til Grønland håndteres med specialfragt. Horsens Surf & Ski leverer normalt ikke udenfor Danmark, Grønland, Færøerne, Norge og Sverige uden forudgående aftale.

Ejendomsforhold.

Horsens Surf & Ski forbeholder sig ejendomsretten til varen, så længe vi ikke har modtaget fuld betaling (aftale kunder).

Ombytning og returnering af varer.

SÆRLIG VED JULEN 2021: Ved køb inden den 24. dec. 2021, bytter vi frem til den 15. Januar 2022.

Vi bytter gerne med et smil og for alle varer gælder 14 dages fuld returret forudsat at:

  1. Varen returneres ubeskadiget og uden præg af slid eller misbrug.
  2. Varen returneres i originalemballage.

Ved returnering af en ubeskadiget vare inden 14 dage tilbagebetaler vi hele det beløb (inkl. fragt), som du har betalt ved købet. Du dækker selv fragtomkostningerne i forbindelse med returnering af varen, medmindre andet er aftalt.

Returafdressen er til samme adresse som varen er afsendt fra: Horsens Surf & Ski, Nordøstpassagen 11, 8700 Horsens.

Fejl og mangler ved levering.

Kontroller din vare straks efter modtagelse. Modtager du en vare med synlige udvendige skader, fejl eller mangler f.eks. transportskade, skal du enten afvise modtagelsen eller reklamere senest 2 dage efter modtagelsen overfor afsenderen. Formodningsreglen: Køberen skal klage over en ved modtagelsen ikke synlig mangel indenfor rimelig tid efter at manglen er opdaget, eller burde være opdaget. Hvis der klages indenfor en 2-måneders frist, regnes dette for en rimelig frist. Overholdes ingen af ovenstående frister, bortfalder Horsens Surf & Ski’s erstatningspligt. Horsens Surf & Ski har ret til at foretage afhjælpning eller ombytning af produktet.

Reklamationsfrist.

Horsens Surf & Ski følger gældende danske og EU-regler vedr. reklamationsforpligtigelser for handel via Internettet. Horsens Surf & Ski yder som minimum 2 års reklamationsret med en 6 måneders formodningsregel. På enkelte varer kan der være fabriksgarantier der rækker ud over de lovpligtige reklamations- og garantibestemmelser. Disse vidtgående garantier oplyses i hvert tilfælde på de enkelte varer.

Særlige bestemmelser.

Alle former for returnering, reklamation eller garantiforpligtigelser, er kun gældende for varer der er købt hos Horsens Surf & Ski. For varer der vises i online-shoppen, men som ikke er købt hos Horsens Surf & Ski, gælder det, at alle henvendelser skal rettes til det oprindelige købssted.

For brugte varer gælder der det, at varen købes i den stand som vi oplyser om på nettet og er man i tvivl, er man velkommen til at besigtige varerne i butikken i Horsens. Derfor ydes der ingen garanti på brugte varer, men der er dog mulighed for at bytte til nyt eller anden brugt vare.

force majeure

Horsens Surf & Ski påtager sig ikke erstatningsansvar for forsinkede leveringer, dersom de ikke skyldes uagtsomhed fra Horsens Surf & Ski’s side, eller de skyldes restordre fra underleverandører, strejker, krig, terror eller andre udenforstående påvirkninger som er udenfor Vores indflydelse.

 

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer

Tak fordi du valgte at handle hos Horsens Surf & Ski.

 

Udarbejdet 01.01.2015             Copyright © Horsens Surf & Ski

Opdateret 21.11.2019          

Yderligere forbrugerregler:  http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Nettjek