Stort udvalg af ski til mænd fra kendte mærker

Vi har et af Danmarks største udvalg af ski til mænd. Vi forhandler blandt andet herreski fra Atomic, Armada, Völkl, Nordica, Salomon, Rossignol, Kjus og K2 - med tilfredshedsgaranti!

Herreski med tilfredshedsgaranti

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af ski til herrer, der passer til ethvert behov. Vi garanterer, at du finder den helt rigtige herreski til dit skiløb. Er det ikke tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning. Det er, hvad vi kalder for tilfredshedsgaranti!

Lever dine nye herreski ikke op til dine forventninger, så bytter vi dem gerne til en anden model. På de nye herreski modregner vi 80 % af købsprisen på de gamle. Vores tilfredshedsgaranti på ski til mænd er en ekstra garanti, du får som kunde hos os. Garantien gælder dog kun mod fremvisning af garantibevis med en vedhæftet bon. Tilfredshedsgarantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen og kan kun anvendes hos Surf & Ski Horsens. Det er dog ikke muligt at få pengene tilbage.

Vores personale tager med til testskituren i Sölden hvert år for at kunne rådgive kunderne til det helt rigtige valg af ski til mænd. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du ringe på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk. Så hjælper vi dig.