Wakeboards, tubes og vandski i vores online webshop

Køb tubes, vandski eller wakeboards hos os og få hurtig levering

Hvilken skal jeg vælge?

Er du vild med aktiviteter på vandet, og er du på udkig efter enten wakeboards, tubes eller vandski, så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af lige netop dette, og vi forhandler altid vores produkter til konkurrencedygtige priser. Er du i nærheden, kan du også besøge vores butik i Horsens og se vores udvalg.

Er du nybegynder inden for underholdende vandsport, kan du med fordel starte med et såkaldt kneeboard. Det er særligt velegnet til dig, der ønsker at komme i gang med at prøve et wakeboard, men det er fremstillet således, at du kan sætte håndtaget fast til boardets top, så du automatisk bliver holdt oppe, når du starter. På den måde kommer du godt i gang, og boardet kan bruges af hele familien.

Har du omvendt lidt erfaring med wakeboards, kan du med fordel bevæge dig op i de deciderede wakeboards-modeller. I vores shop kan du for eksempel købe Roxi wakeboards, som er meget populære inden for kategorien. Her er der både plads til leg og tricks på vandet.

Foretrækker du hellere den lidt mere afslappede form for vandsport, hvor du ikke selv behøver at gøre en indsats, så kan du vælge en af vores mange forskellige tubes, som for eksempel kan spændes bag på en speedbåd. Vi forhandler både tubes til enkeltpersoner og tubes, hvor der er plads til flere personer.

Vi tilbyder 1-2 dages levering samt Danmarks bedste service, og derudover har vi et stort outlet, hvor du løbende kan finde attraktive tilbud på for eksempel vandski, wakeboards eller tubes. Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at vælge den rette model, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 75 62 36 22 eller ved at skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.