SUP – Stand Up Paddle til salg online

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP – Stand Up Paddle boards - som er et sikkert hit for børn såvel som voksne, der elsker vandsport.

En SUP oplevelse, du forelskes i 

At være i fuld balance, som man glider hen over en vindstille vandoverflade. At tage en tur op ad åen med fuld udsigt til alt omkring dig. SUP boards er blevet utroligt populært de senere år, og vi har været med hele vejen.

Et SUP board er ikke bare et board, og en paddel til SUP kan have lige så mange forskellige designs og ergonomi som der findes fingeraftryk. Vi har alle typer af boards tilgængelige, og et kæmpe udvalg af padler at matche og kombinere dem med. Vi sørger for at inkludere dine behov i alt fra SUP boardets størrelse til hvilken slags finne, der skal sidde på, og det er uanset om det er til din egen hobby og fritid eller til hele familien, små som store.

Bliv klædt rigtigt på med neopren tøj til SUP

Sikkerheden skal være iorden, så derfor sørger vi også for, at du får den helt rigtige trolley med til at køre dit Stand Up Paddle board til vandet. Så undgår du løfteskader og skrammer på dit udstyr, der kunne risikere at forstyrre din tur. Samtidig klæder vi dig godt på, fra top til tå, til din SUP-sejlads med redningsveste, neopren støvler, våddragter, neopren hætter og meget mere neopren beklædning til SUP.

Vi forhandler et kæmpe udvalg af SUP typer

Uanset om du vil have SUP til søer, åer eller hav, så kan du finde det rigtige tilbehør her. Et oppusteligt stand up paddleboard er fx meget bedre til bestemte typer vand og vejr, ligesom dens hårde modstykke af træ klarer sig bedst under helt andre forhold. Måden, de forskellige typer boards styres på gør, der findes en finne til enhver situation, og alt efter, hvor tålmodig du er, findes der også forskellige typer pumper til oppustelige boards.

Vores udvalg af stand up paddle boards er kæmpestort, og inkluderer de bedste brands såsom Aqua Marina, Aztron, Fanatic, OG MANGE FLERE.

Køb en SUP hos os og få dag til dag-levering

Den kan både anvendes til en hyggelig dag på stranden samt til surfing, fitness, yoga eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder også, når det kommer til valg af dit nye stand up paddleboard.

Køber du hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor henne. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valget af dit nye grej, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.