Ski service

Hos Surf & Ski Horsens anvender vi udelukkende kvalitetsmaskiner fra østrigske WINTERSTEIGER, som er verdens førende leverandør til skiindustrien. Det giver os mulighed for at slibe ski og boards med samme metode som skiproducenterne.

Ski-service: Slibning af ski og snowboards

Vores maskiner kan slibe struktur/mønster i skien efter sneens kvalitet og fugtighed. Desuden kan slibemaskinen slibe snowboards i fuld bredde. Samtidig har vi en helt ny keramisk/diamant kantsliber, der giver knivskarpe kanter på både ski og snowboard.

Priser på ski-service

STANDARD . . . . . . . . . . . . . . kr.250,-
Kanterne og sål slibes, derefter stenslibes skien med Micro Finish. For- og bagski tunes. Skien varmvokses og overskydende voks fjernes.

PRO-SKISLIB . . . . . . . . . . . . . kr.300,-
Skien rengøres, sålen rettes af med et let slib, huller repareres. Derefter stenslibes skien med Micro Finish. Skien slibes med keramisk kantsliber (diamant-kantslibning), således der opnås perfekte skarpe kanter. Til sidst vokses skien og oversky- dende voks fjernes.

SNOWBOARDSLIBNING . . . . . . . fra kr. 350,-
Husk at afmontere bindinger, eller gebyr. kr. 50,-

PRO-SNOWBOARDSLIB . . . . . . kr. 400–450,-
Boardet rengøres, sålen rettes af med et let slib, huller repareres. Derefter stenslibes boardet med Micro Finish. Boardet slibes med keramisk kant- sliber (diamant-kantslibning), således der opnås perfekte skarpe kanter. Til sidst vokses boardet og overskydende voks fjernes.

SNOWBOARD VOKS . . . . . . . . . . kr. 150,-

ANDET
Voksning af ski . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 150,-

Montering af alpine bindinger . . . . . . kr. 200–450,-

Flytning af alpine bindinger . . . . . . . . kr. 200–450,-

Indstilling af alpine bindinger . . . . . . kr. 50,-

Blokning af skistøvler, pr. blok . . . . . kr. 100,-

Afrensning af langrendsski. . . . . . . kr. 150,-

Du har herunder mulighed for at købe et af vores ski-service produkter. Men vær opmærksom på at service kun forgår i skisæsonen.
Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk for at bestille en tid.