Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Duotone Unit Wing 2022 Se fuld størrelse

Duotone Unit Wing 2022

Duotone Unit Wing er blevet udviklet på gennem lang tid, med et R&D hold og teamriders til at teste den, for at give så god og præcis feedback som mulig. Letvægtens wingen fra Duotone er med til at sætte nye højder for, hvordan man kan udnytte glæde ved at komme på vadet. Wingsurf er det nye og her skal Duotone selvfølgelig være med. Her kommer Duotone Unit Wing med massere af stabilitet, power og kontrol til at danne rammerne for, hvad der er muligt at opnå på vandet.

Denne nye type af surfing er super fed, da den giver mulgiehden for at komme ud på vandet, selvom der næsten ingen vind er. Hele dette setup er let at få gang i , og derfor er denne type af surfing stigende. Det er let at rigge til, og let at komme ud og lære. Duotone har fokus på at det skal være simpelt og spænde bredt, og det må man sige det har gjort med deres Unit Wing. Alt i alt en super fed wing, der er svær at se bort fra om du er ny eller øvet.

DKK 3.499,00

Nedsat pris!

-DKK 4.200,00

DKK 7.699,00

10 andre varer i samme kategori: