Burton Feelgood Flying V 2023

4.199kr.

Med opbakning fra en af Snowboard verdenens største, Kelly Clark, har Burton Feelgood snowboardet været et af de største og mest definerende snowboards de sidste to årtier indenfor kvinders snowboard. Boardet booster en unik form, som i sammenspil med et positivt og krafttuldt pop giver rideren ferrari-lig styreegenskaber.

Boardet er designet i en directional shape, som let navigerer gennem alle varierende forhold, og gør nettop dette board til Burtons favorit board til All-mountain conquering. Boadet kommer med en rocker-infused frihed i Flying V formen. Profilen giver boardet en masse kantgreb grundet camber profilerne, mens den center centreret rocker profil giver en masse frihed til leg og udvikling.

Feelgood boardet er det perfekte match til øvede riders som ikke vil gå på kompromis med nogle fordele.

146cm
149cm
Ryd
Varenummer: 30544

Flying V bend:

Flying V formen kommer med to rocker profiler, en på inder- og yderside af foden. Rocker profilerne styrker boardets playfulness og evne til at flyde gennem løst/dyb sne. Camber zoner under fødderne styrker kant kontrollen og giver et hurtigt snap, stærkere pop og mere kraftfulde sving.

All Mountain directional:

All mountain directional formen, gør boardets nose en smule længere end tailen. En kortere tail giver boardet et bedre pop, mens den længere nose giver boardet en masse float, flow og kontrol og lader boardet rip i alle forhold.

Relaterede produkter