Duotone Fish SLS 2021

5.949kr.

Det ultimative small wave og light wind board har fået en opgradering! Med den nye SLS konstruktion kombineret med boardets opdaterede shape får du endnu mere ud af dit board! Fish SLS er en small-wave slayer som gør selv de mindste bølger sjove! Outlinen og boardets shape samt volumen giver et fantastisk glide gennem hulls og giver dig generelt muligthed for at bruge mindre kites. Fish SLS er et godt all-round board som er spækket med action og performance.

Duotone's Fish SLS er blevet et nyt benchmark for light wind boards! I 2021 har Sky Solbach arbejdet på en sprit ny konstruktion og opdateret boardets shape, som har resulteret i Fish SLS! Det bliver uden tvivl det foretrukne board blandt Duotone's Pro Riders, når forholdene ikke er massere af vind og store bølger! Boardet er blevet modificeret i 2021 så det opnår højere manøvrebilitet og flow i små bølger. Det betyde at du kan 'rippe' top-to-bottom turns med mere fart og aggression end nogensinde før. SLS konstruktionen har gjort boardet endnu lettere end før! Performance er implementeret i Duotone's DNA! Den brede nose generer en masse fart og den flade rockerlinje generer power i de svageste vindhastigheder.

Den nye konstruktion giver ikke blot den perfekte oplevelse på vandet, men også et utroligt holdbart og robust board. Cork Shock Absorber 2.0 er implementeret i boardets tail. Dette fungerer som en dæmper og gør at du ikke for store buler i tailen. Med Innegra Shield er boardet også blevet mere robust og resitent mod buler, heel dents mm. Carbon Beam konstruktionen giver et letvægtsboard i en holdbar kvalitet.

5'3"
Ryd
Varenummer: 27163

Relaterede produkter