Burton Yeasayer Flat Top W 2023

3.199kr.

Gør et hvert sving til en metaforisk thumbs up med versaliteten og en catch-free kontrol med et board designet til at udvide din horisont.

Fra uopdagede toppe til dine favorit parks, uanset hvad kan du være sikker på at Burtons Yeasayer snowboard er klar på at tæmme alt der kommer i din retning. Flat Top profilen surfer gennem dyb pudder og holder tingene stabile under fødderne. Et True Twin design holder dig i fuld kontrol uanset hvilket retning du vender boardet.

Boardet kommer i to bends, Flying V som er den mere afslappede og flydende form, eller Flat Top som giver en fantastisk catch-free kontrol. En længere liste af features arbejder alle sammen om at sikre et så let og sjovt run som muligt, med en ernergisk kerne, og Scoop tip og tail som sikre de catch-free kanter som tager dig gennem alt fra knædybt pudder til de helt steeze slides på parkens bokse eller rails.

Hvis du skulle være i tvivl om størrelsen på boardet, modellen eller andet af dit udstyr, er du mere end velkommen til at ringe til os på 75 62 36 22 eller skrive på Horsens@surfogski.dk

148cm
Ryd
Varenummer: 30546

Flat Top profilen giver en masse stabilitet, balance og hjælper kanterne op af sneen for et smooth og catch-free ride. Profilen er perfekt til let øvede eller legesyge riders.

True Twin shapen er perfekt symetrisk og giver et bedre balanceret ride, og lader rideren spinne og stompe landinger stabilt uanset om du kører regular/goofy eller switch.

Relaterede produkter