Zegul Arrow Play HV A-Core Glasfiber Kajak m/Finne

Kombinationen af stivhed og lethed giver dig en fed oplevelse af kajakken. Zegul Arrow Play HV er en glasfiber kajak, som kan bruges til de lange turer, den legesyge roer eller til hyggeturene på vandet. Her er designet og opbygningen af kajakken lavet med hovedfokus mod sjov i bølgerne, grundet formen, manøvredygtigheden og letheden i kajakken. A-Core materialet er holdbart, stift og energiabsorberende, så du ikke sakl bruge alle dine kræfter unødigt. HV-kajakken passer til den lidt større roer, der gerne vil have en super fed kajak, der ikke begrænser dig på vandet.

Den lette håndtering og gode shaping giver dig masssere af sødygtighed. Det gør kajakken super alsidig, og passende til alt fra den letøvede roer til den meget erfarne. Du får en lækker shaping i skroget, der med sin v-shape, giver et super glid i vandet. De 2 store pakrum er fin størrelse til at du kan have oppakning med til de længere turer. Dagslugen og miniboxen giver dig det sidste til at du kan have det hele med til turen, uden at skulle tænke på om der er plads nok.

En super alsidig kajak, der giver dig massere af sjove timer på vandet. Du kan sejle den i bøølger, tage på weekendturer og passer også til dig der gerne vil have en super lækker kajak til hverdagsturerne.

Denne kajak er en bestilingsvare, så kontakt venligst butikken ved forespørgsel på kajakken

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer: 28981

Specifikationer:

Længde: 514 cm.
Bredde: 54 cm.
Cockpit: 82,5 x 42 cm.
Vægt: 22 kg.

Relaterede produkter