Tahe Trinidad Sit On Top Kajak 2 Pers. Pakke Inkl. Pagajer & Ryglæn

6.999kr.

Tahe Trinidad er en kajak bygget til familie og venner! Trinidad er en kompakt kajak med plads til 2 voksne og 1 barn (op til 180kg.). Du får virkelig alsidig og stabil kajak som både kan håndtere en rolig tur på fladt vand eller lidt sjov i bølger.

Med en Trinidad kajak er du fri for at tænke på vedligehold og være bange for skræmmer, da den er bygget i et hårdført PVC-plast materiale. Kajakkens størrelse gør den utroligt stabil på vandet og skroget, som er inspireret af surfsporten, gør den samtidig let og manøvredygtig.

Det bliver ikke nemmere at komme på vandet end med en Sit On Top Kajak. Kajakken har elastikstropper i den ene ende, så du let kan have en smule bagage med på turen. Den kommer også med velplacerede bærehåndtag, så du let kan transportere den fra A-B. Ydermere er den udstyret med beskyttende materiale i front og bagende og ikke mindst produceret i en TST Thermoformet konstruktion, som øger sikker- samt holdbarheden.

En Sit On Top kajak er udstyret med drænhuller, så vandet selv finder vej ud af kajakken igen og du ikke synker. Denne kajak kan bruges af ALLE grundet dens brede men funktionelle bredde – og så holder den!

Kajakken er 100% produceret i Frankrig.

Pakken indeholder:

1 stk. Tahe Trinidad Sit On Top Kajak
2 stk. Komfort Ryglæn
2 stk. Aluminium Pagajer

Varenummer: 28625

Relaterede produkter