Tahe Tobago Sit On Top Kajak 2 Pers.

6.400kr.

Tahe Tobago er den perfekte familiekajak med plads til 2 voksne samt 1 eller 2 små børn. De ergonomiske sæder giver mulighed for at de 2 voksne padler alene eller med børnene. Det midterste sæde er formet som et motorcykel sæde, som er virkelig praktisk for børn. Der er selvfølgelig også plads til bagage i kajakken. Det hydrodynamiske skrog giver massere af stabilitet og et fantastisk glid gennem vandet. Dette gør kajakken hurtig i forhold til dens størrelse.

Kajakken er udstyret med et hjul i den ene ende, så det er let at transportere den trods den lidt tungere vægt.

En stor men hurtigt, stabil og ikke mindst holdbar Sit On Top kajak til hele familien.

Det bliver ikke nemmere at komme på vandet end med en Sit On Top Kajak. Kajakken har elastikstropper i den ene ende, så du let kan have en smule bagage med på turen. Den kommer også med velplacerede bærehåndtag, så du let kan transportere den fra A-B. Ydermere er den udstyret med beskyttende materiale i front og bagende og ikke mindst produceret i en TST Thermoformet konstruktion, som øger sikker- samt holdbarheden.

En Sit On Top kajak er udstyret med drænhuller, så vandet selv finder vej ud af kajakken igen og du ikke synker. Denne kajak kan bruges af ALLE grundet dens brede men funktionelle bredde - og så holder den!

Kajakken er 100% produceret i Frankrig.

Varenummer: 28602

Relaterede produkter