Tahe Borneo Sit On Top Kajak

7.600kr.

Tahe Borneo er en super kajak, der ikke kan sammenlignes med andre på markedet. Kajakken er til hele familien og til alle former for brug. Kajakken kan benyttes som 2 personers kajak eller blot 1 person - med samme balance og stabilitet. De ergonomiske sæder og det øvrige design gør kajakken fantastisk til 2 personer + ét barn samt lidt bagage.

Det aerodynamiske design gør Borneo til en hurtig Sit On Top Kajak, uanset om du er 1 eller 2 personer. Med stor stabilitet, komfort og sikkerhed og det dobbelte skrog, er kajakken nem, hurtig og umulig at synke. Sjov, stabil og hurtig kajak til flere personer, som fungerer godt på vandet med også på land. Kajakken har indbygget transporthjul, som gør den let at transportere!

Det bliver ikke nemmere at komme på vandet end med en Sit On Top Kajak. Kajakken har elastikstropper i den ene ende, så du let kan have en smule bagage med på turen. Den kommer også med velplacerede bærehåndtag, så du let kan transportere den fra A-B. Ydermere er den udstyret med beskyttende materiale i front og bagende og ikke mindst produceret i en TST Thermoformet konstruktion, som øger sikker- samt holdbarheden.

En Sit On Top kajak er udstyret med drænhuller, så vandet selv finder vej ud af kajakken igen og du ikke synker. Denne kajak kan bruges af ALLE grundet dens brede men funktionelle bredde - og så holder den!

Kajakken er 100% produceret i Frankrig.

Varenummer: 28598

Relaterede produkter