Tahe Bilbao Sit On Top Kajak

4.999kr.

Tahe Bilbao er en af de mest alsidige 1-pers. Sit On Top kajakker i sortimentet. Uanset om du er begynder eller en erfaren kajak-roer vil du elske denne kajak! Kajakken klarer både den hurtige og sporty tur på vandet samt den rolige, udforskende og hyggelige tur! Kvaliteten på denne kajak gør det hele muligt.

Formen på skroget giver et jævn og roligt glid gennem vandet og formen på decket gør det muligt at medbringe ekstra udstyr uden at det påvirker stabilitet og sikkerhed. Den reducerede størrelse samt vægt på kajakken gør den let at transportere og opbevare.

Det bliver ikke nemmere at komme på vandet end med en Sit On Top Kajak. Kajakken har elastikstropper i den begge ender, så du let kan have en smule bagage med på turen. Den kommer også med velplacerede bærehåndtag, så du let kan transportere den fra A-B. Ydermere er den udstyret med beskyttende materiale i front og bagende og ikke mindst produceret i en TST Thermoformet konstruktion, som øger sikker- samt holdbarheden.

En Sit On Top kajak er udstyret med drænhuller, så vandet selv finder vej ud af kajakken igen og du ikke synker. Denne kajak kan bruges af ALLE grundet dens brede men funktionelle bredde - og så holder den!

Kajakken er 100% produceret i Frankrig.

Varenummer: 28585

Relaterede produkter