Scott Explorair DryoSpun 3L Jakke W - Lyse Grå

1.649kr.

Scott har leveret den ultimative jakke! Scott’s Explorair 3L er en teknisk jakke, der bestemt ikke går på kompromis med hverken komfort eller style!

Jakken er konstrueret med 100% Polyester og med Dermizax 3L er der bestemt arbejdet i detaljen. Konstruktionen af jakken giver øget komfort, regulering af kropstemperatur og ikke mindst bevægelsesfrihed! Ydermere er jakken 100% vind- og vandtæt med tapede syninger og et vandsøjletryk på 20.000 mm. Dermizax 3L giver en åndbarhed på 15.000 m2/24h så du alt i alt får en vind- og vandtæt samt ekstremt åndbar do-it-all jakke!

Jakken har en masse fede features som tapede syninger, justerbar hjelmkompatibel hætte, fantastisk ventilation i de rette områder, snefang (PowderSkirt), stor brystlomme (perfekt lomme til skins). Jakken er uden syningner i skulderpartiet, hvilket sammen med de andre features giver en komfortabel, bevægelig, teknisk og ikke mindst åndbar jakke! Det perfekte valg til enhver mission på bjerget: om du befinder dig i off-pisten, går randonée eller blot ønsker en højkvalitets jakke i stilrent design til skiferien!

S
M
Ryd
Tilkøb Vaskemiddel

Her er et par muligheder

Nikwax Techwash, Rengøring af skitøj
SKU: 3979
120kr.
2 in stock
Nikwax TX. Direct, Imprægnering af skitøj
SKU: 3986
120kr.
Out of stock
Produktpris:1.649kr.
Total tilkøb:
Ordretotal:
Varenummer: 31261

Specifikationer:

Vægt: Ca. 0,69 kg.
Fit/Pasform: Atletisk
Komplet tapede syninger
Fixed, justerbar hjelmkompatibel hætte
Powder Skirt
YKK AquaGard lynlåse
Tætte lommer i bryst og ærme
Taske venlig jakke uden syninger i skulderpartiet
Internal Security Mesh Lomme
Anti-Chafe Chin Guard

 

Relaterede produkter