JP Funster sport 195L dagger Komplet m/Gaastra Pilot Rig & STX Cyber Bom

17.029kr.

JP Funster Sport 195L
Kombinerer den stabilitet- og evne til at gå op imod vinden som en nybegynder har brug for, med nok sportslighed til, at underholde den advancerede windsurfer. I modsætning til widebody begynder / skole boards som jp funster og fanatic viper,  er dette board både smallere og lettere, som gør det meget sjovere at tage windsurfing til næste niveau, uden boardet bliver ustabilt. Dette board kan nemt komme op og plane, når man føler sig tryg ved det. Her ved boardet føles let og nemt håndterligt.

Boardet er udstyret m,ed fuldt EVA dæk, som gør det behageligt at sejle på. Det er bygget af en stærk og let epoxy konstruktion med ekstra forstærkning i næsen, så boardet ikke bliver ødelagt ved påsejling og slyngstyrt.

Gaastra Pilot er et let og lækkert freeride sejl, der passer perfekt til de større freerideboards. Det er let at rigge til, let at vand- og snorstarte grundet dets lave vægt. Et sejl du uden tvivl bliver glad for. Til riggen er der en Prolimit Cyber Bom med et godt greb og en let og forholdsvis stiv Prolimit STX C20 mast.

En pakkeløsning der er nem at rigge til samt bruge og er 100% sejlklar.

Pakken indeholder:

Board: JP Funster Sport 195 Liter
Sejl: Gaastra Pilot
Mast: Prolimit stx C20 SDM
Bom: Prolimit Cyber bom
Prolimit Forlænger
Prolimit Mastefod
Prolimit uphal

OBS: Farver på sejl og bom kan variere.

Ryd
Varenummer: 30590

Relaterede produkter