Fanatic Gecko HRS 2021 Komplet/ Powerkid Rig

12.179kr.

Fanatic Gecko er en klassiker og ikke mindst en best-seller fra Fanatic! Gecko HRS serien forsætter selvfølgelig i 2021-kollektionen grundet dets alsidighed og høje performance!

Det helt specielle og fantastiske ved Gecko HRS er boardets alsidighed, som gør at det kan bruges af langt de fleste niveauer og til langt de fleste typer af windsurfing. Boardet har massere af kraft og power ved full planning. Geckoen er et freeride board der er skabt til en masse fede oplevelser på vandet. HRS (High Resistance Skin) er en hårdere og mere robust konstruktion som giver endnu mere styrke og holdbarhed.

Outlinen er lavet til at forbedre boardets acceleration uden af fjerne alsidigheden. Fanatic Gecko er et fuldkomment freeride board som stort set kan surfes af alle windsurfere. En klassiker der er svær at komme uden om.

Powerkid riggen er perfekt til unge begyndere eller let øvede windsurfere. Hele riggen kan med sin todelte mast pakkes ned i en pose som er skrædersyet til riggen. Sejlet er lavet af det super lette monofilm. riggen er komlpet med bom, forlænger, mast og sejl.

110L
122L
135L
146L
156
2.8
3.2
3.6
4
4.4
Ryd
Varenummer: 28966

Relaterede produkter