Duotone Rebel 12 2021

9.586kr.

Duotonne's Rebel kite har være med i mang år, og igen er den med hos Duotone's nye kites. Kiten er lavet til at performe maksimalt til Freeride kitesurfing, og har får du alt, hvad du skal bruge med Duotone Rebel. Skal du bruge ekseptionel hangtime og float til dine hop, så er det helt sikkert at Rebel kiten har det bedste til dig. I år er forandringer på kiten primært baseret i kontruktionen, hvor nye materialer og måden at sammesætte disse på har sat rammerne for kitens performance.

Flex Strutsne er blevet inkorporeret i kitens konstruktion og design, hvilket har gjort meget hurtgiere i turning, samt meget mere dynamisk end tidligere. En perfket konstruktion til freeride, der i år har givet Duotone Rebel en mere sporty følelse. Konstruktionen med de 5 struts gør kiten mere stabil i luften, og du dermed kan få kiten til at få mere hangtime og højde.

Duotone Rebel er kiten der tager din tur på vandet til nye højder, og du vil opleve den ultimate freeride oplevelse. Kiten er blevet lettere og stærker grundet materailet Trinity TX, som giver højere slidstyke til kiten. Rebel er kiten der tager hånden om alle, der gerne vil på vandet lige fra den nye kitesurfer til dig der søger maksimal højde på dine jumps.

12m2
Ryd
Varenummer: 29229

Specifikationer:
– Trinity TX
– 5 Flex Struts
– Freeride Kite
– Maksimal Hangtime

Relaterede produkter