Burton Yeasayer Flying V W

2.999kr.

Fra uopdagede toppe til dine favorit parks, uanset hvad kan du være sikker på at Burtons Yeasayer snowboard er klar på at tæmme alt der kommer i din retning. Flying V profilen surfer gennem dyb pudder og holder tingene stabile under fødderne. Et True Twin design holder dig i fuld kontrol uanset hvilket retning du vender boardet.

Flying V teknologien kombinerer camber og rocker. Rocker, mellem og på hver side af bindingerne. Dette giver en legende fornemmelse og massere af løft i dyb,- og opkørt sne. Camperen er placeret under bindingerne, hvilket giver god kant kontrol, tilføjet pop og kraftfulde sving.

Boardet kommer med Flying V som er den mere afslappede og flydende form. En længere liste af features arbejder alle sammen om at sikre et så let og sjovt run som muligt, med en ernergisk kerne, og Scoop tip og tail som sikre de catch-free kanter som tager dig gennem alt fra knædybt pudder til parkens bokse eller rails.

 

144
148cm
152cm
Ryd
Varenummer:

Flying V teknologien kombinerer camber og rocker. Rocker, mellem og på hver side af bindingerne. Dette giver en legende fornemmelse og massere af løft i dyb,- og opkørt sne

Relaterede produkter