Burton Custom Camber

3.999kr.

Burtons mest troværdige board, med kæmpe opbakning om at være snowboardens bedste og sikreste valg til all terain.

Lige siden Customs ydmyge tilblivelse, har innovation defineret Burtons Custom snowboard serie og banet vejen med et af de mest populære, versatile og efterlignede boards inden for snowboarding. Siden 1996, har dette ikon reageret øverst og konstant udviklet med banebrydende ingredienser til mindskning af vægt, forstærket pop og større versatilitet. Boardet kommer i to varianter hvor Custom Camber med dets præcision og stabilitet, er førstevalget for en større række pro-riders. Custom Flying V kombinerer styrken fra Camberen med et mere smooth ride fra rocker profilen, som giver et catch-free ride og en mere svævende fornemmelse. Begge modeller kommer med en All mountain directional shape, hvilket gør boardets nose en smule længere i forhold til tail. Dette giver et forstærket og ekstra koncentreret pop til tail og løfter næsten bedre op af sneen til pudder eller opkørte forhold.

Leder du efter et board som kan det hele, uden af blive for meget eller for lidt, er dette boardet for dig. Massere af performance, kontrol, stabilitet, torsionsstyrke og udsigt til fede timer i sneen.

Hvis du skulle være i tvivl om størrelsen på boardet, modellen eller andet af dit udstyr, er du mere end velkommen til at ringe til os på 75 62 36 22 eller skrive på Horsens@surfogski.dk

154cm
158cm
162W
Ryd
Varenummer: 30558-1

Specifikationer:

Bend: Camber
Shape: All Mountain Directional
Flex: Twin Flex
Core: Super Fly II 700G med Dualzone EGD træ
Base: WFO
Board Mount: The Channel

Relaterede produkter