Aztron Titan 11'11" Double Chamber Oppustelig SUP-Pakke Komplet

3.499kr.

Aztron Titan har en af de mest populære shapes i air-sup verdenen! Det er det største board i denne linje hos Aztron, så du er sikret stabilitet, når du er på vandet! Med boardets ekstra bredde på 32" er det super nemt at håndtere på vandet! Boardet er designet til den tungere SUP'er eller til dig der ønsker at have dit barn el. din hund med på turen!

Titan's nøgleord er komfort og performance! Med Double Chamber konstruktionen får du et stift, stabilt og ikke mindst sikkert board! 2/3 af boardet er dækket af en komfortabelt og skridsikkert EVA plade, så du for det bedst mulige greb på boardet. Titan er en sikker vinder til dig der vil have et super all-round board.

Aztron revolutionerer sikkerheden i oppustelige sup’s med deres dobbelt-camber konstruktion, som består af 2 selvstændige luft kamre, som pustes op hver for sig, dette betyder hvis det skulle ske at du punkterer ude på vandet, har du stadigvæk 50% opdrift i boardet til at paddle i land. Ydermere betyde teknologien at boardet bliver væsenligt stivere og får dermed bedre performance og glid igennem vandet.

Pakken indeholder:

  • Titan oppusteligt SUP Board
  • Bæretaske til board/udstyr
  • Finne
  • Coil SUP Leash
  • Håndpumpe
  • Justerbar alu paddle fra 165-210cm
Ryd
Varenummer: 30199

Specifikationer: 

Mål: 363 x 81 x 15CM – 11’11” x 32″ x 6″

Boardets vægt: 12,5 kg.

Volumen: 320 Liter.

Max lufttryk: 15 PSI.

Anbefalet sejlervægt: 112 kg.

Max payload: 155 kg.

AS-103

Relaterede produkter