Aqua Marina Super Trip 14'0" Tandem Oppustelig SUP-Pakke Komplet

5.499 kr.

Super Trip linjen er blevet re-designet for året 2020! Super Trip er en STOR sup der giver dig mulighed for at dele den fantastiske oplevelse med din kæreste, dit barn, din hund eller din bedste ven - du bestemmer helt selv. Tandem-modellen er et stort board med massere af plads mellem de to personer, hvor du kan placere store mængder bagage! Yderligere medfølger 2 pumper, så i kan deles om "opvarmningen".

Egentligt er det et stort all-round SUP-board og du tænker måske at det er svært at manøvrere? NEJ! Grundet boardets størrelse får du en stor platform, som gør det helt utroligt stabilt og faktisk ret hurtigt på vandet grundet den lange parallelle outline. Der er sågar også plads til lidt bagage, hvis i bevæger jer ud på længere ture hvor dette er nødvendigt!

Boardet er konstrueret med letvægts drop-stitch teknologi, som gør det stift og stabilt. Yderligere har det en EVA-pad, så du står fast og sikkert. Boardet har en volumen på 500 liter. hvilket gør at det kan bære flere på én gang. Hvordan skal du så bære det alene? Bare rolig, der er hele 7 håndtag som i kan deles om!

Pakkens indhold:

  • 2x Double Action Pumpe
  • Bæretaske m. lynlås
  • 2x Slide-in Center Fin 
Ryd
Varenummer: 30167

Specifikationer: 

Mål: 427x86x15 cm. (14’0″x34″x6″)

Volumen: 500 Liter.

Boardets vægt: 15,4 kg.

Max lufttryk: 18 PSI.

Max vægt i alt: 230 kg. inklusiv bagage.

Relaterede produkter