Lenz Heat Vest 1.0

910kr.

M
L
XL
XXL
Ryd
Tilkøb Vaskemiddel

Her er et par muligheder

Nikwax Techwash, Rengøring af skitøj
SKU: 3979
120kr.
2 in stock
Nikwax TX. Direct, Imprægnering af skitøj
SKU: 3986
120kr.
Out of stock
Produktpris:910kr.
Total tilkøb:
Ordretotal:
Varenummer: 31159

Skal du have ekstra vamre til overkroppen, når du står på ski, går en tur eller laver anden aktivitet herhjemme, så har Lenz givet dig det bedste udgangspunkt for at holde varmen med deres Heat Vest 1.0. Denne vest har integreret varme elementer, som er forbundet til lithiums batterierne, som er placeret under ribbenene.

Batterierne kan leverer varme i helt op til 11 timer, så du har massere af tid med varme under brug. varmen kan kontrolleres ved en knap på batterierne eller nemt fra smartphone appen, og kan bestemmes i 3 forskellige niveauer.

Vesten har et tæt fit, for at give så meget varme og isolere varmen så godt som muligt. Den er super fin at have inderst, for at tilføre så meget af varmen fra vesten, og over til kroppen. Vesten er lavet med god ventilation, og i et hurtigt tørrende materiale.

Det er også muligt at bruge vesten på de varmere dage uden batterierne, som giver et dejligt fit. Den kan bruges til sport, arbejde, gåturer eller cyklen. Det er en super fin vest, der giver dig den ekstra nødvendige varme.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. Lenz Heat Vest 1.0
  • 1 stk. Opbevaringspose
  • (Batteri medfølger ikke)
Produktinformationer:
  • Maskinvask 30°C
  • Op til 11 timers batteritid
  • Oplades med USB-ladestik

Relaterede produkter