JP Slalom Pro 2022 85L

8.999kr.

Varenummer:

Kontrol og tophastighed – det er det, det handler om, når du vil på podiet. De tre slalomboards –62.5, 72 og 85– er designet til sprængning ved PWA konkurrencehastighed. Også lettere surfere vil forblive i kontrol, selv når de er helt overmandede, hvilket gør det muligt for dem at komme op i topfart. 85’eren giver stor planende kraft under lysforhold. Og den mindste 55 har bevist sine kvaliteter på speed slalombaner som Defi Wind.

Ved udformningen af ​​denne linje var deres fokus at øge den gennemsnitlige hastighed på tværs af løbsbanen, med særlig opmærksomhed på gybing, hvor nogle af de største gevinster kan opnås under et løb. Her var målet at holde farten igennem hele svinget og at komme hurtigere ud.

De 3 større former giver en forbedret, mere låst og stabil kørestilling. Der kræves en langt mindre indsats for at nå og opretholde tophastigheden, og alle af dem giver stor tidlig høvlekraft og en bred vifte af brug. Halerne på disse boards er brede og giver masser af løft mod finnen, hvilket resulterer i mere kraft og kontrol.

Den glatte dækform garanterer en super behagelig holdning. Surferen bevarer energi for at skubbe sine grænser på længere løbeture.
Alle størrelser har en ekstra pudekile mellem halestropperne, hvilket giver en mere forbundet følelse.

Kontrol og tophastighed - det er det, det handler om, når du vil på podiet. De tre slalomboards –62.5, 72 og 85– er designet til sprængning ved PWA konkurrencehastighed

Relaterede produkter