Duotone Session SLS 2021

5.524kr.

5'10''
Ryd
Varenummer: 27133

Tag dit bøgle-game til et helt nyt niveau med det nye Session SLS board! Session SLS kombinerer de nyeste teknologier inden for board-konstruktion med en opdateret shape, som giver dig den ultimative carving-experience.

Det nye Session SLS er et fantatsisk board til bølger! De nyeste features indebærer den nye shape og outline, som garanterer dig outstanding carving, massivt grip og ikke mindst en smooth oplevelse på vandet – når bølgerne går højt, er Session SLS din bedste ven!

Den nye Session SLS har været gennem en gevaldig opgradering, hvor Sky Solbach og Duotone’s Pro Team har presset endnu mere performance ud af den klassiske big wave carver! Den nye 2021 shape giver dig et mere alsidigt bølgeboard! Den rundede pintail sikrer dig de bedste carving forudsætninger, hvor boardets center-point er gjort en smule bredere for at give et bedre float. Boardets Tip og Tail er gjort smallere, for at gøre boardet mere manøvredygtigt og ikke mindst for at skabe dynamiske turns i toppen og bunden af bølgen.

Session SLS er et fantastisk all-round board som giver dig maksimal kontrol i langt de fleste forhold!

Den nye konstruktion giver ikke blot den perfekte oplevelse på vandet, men også et utroligt holdbart og robust board. Cork Shock Absorber 2.0 er implementeret i boardets tail. Dette fungerer som en dæmper og gør at du ikke for store buler i tailen. På Dutone Session SLS har du mulighed for at sætte stropper på – som det eneste board i SLS-serien. Afhængigt af dine præferencer, er det muligt at bruge boardet som Thruster (3 finner) eller Quad Fin (4 finner) Setup.

Dette board er Climate Neutral.

Relaterede produkter