Cressi Yuma Harpun 75cm

1.250kr.

Varenummer: 19531

En jagt harpun fra Cressi, til de mere seriøse. Yuma er et musthave for alle de særiøse uv-jægere, for den er virkelig allround. Du kan blandt andet fange: Store havørreder, bars, fladfisk, torsk osv. osv. Den er kraftig og med en gennemgående elastik på hele 16mm får du et hurtigt og præcist skud. Open muzzle betyder at spydet ligger ovenpå elastikken, det giver bedre sigt og når man først har vænnet sig til det, findes der ikke noget man kan lade hurtigere. Det kan betyde du kan få flere multer i et træk eller at den helt store havørred du missede, alligevel bliver din. Spydet er forstærket og 6mm, håndtaget er anatomisk og lækkert at holde på.

Længde guide til harpunen:

35-45cm – Fin længde til dig der vil skyde fladfisk og lignende, optimal sommerhus harpun. Let at lade

45-55cm – God til fladfisk og begynderen, god længde til mole jagt. Let at lade.

55-65cm – Super god allround længde – skyder havørred og fladfisk.

65-75cm – 75 er vores mest solgte længde. En god harpun i 75cm skyder alt i DK, laks, havørred, torsk, multer, fladfisk osv.

75-85cm – En virkelig kraftig længde til dig der ønsker at skyde havørreder helt ud på linen – et godt valg hvis du har rigtig godt styr på sig forhold eller har en backup harpun der er kortere til de dage med dårlig sigt.

85-95cm – Seriøs længde til dig der skyder masser af multer og havørreder. Kan også bruges i udlandet til større fisk. Ligger som oftest fantastisk i vandet og er aldrig næsetung. Svær at lade men alt kan lade sig gøre med den rigtige teknik.

Relaterede produkter