Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Duotone Unit 2023 Se fuld størrelse

Duotone Unit 2023

Duotone Unit 2023 er en af de mest alsidige og holdbare wings på markedet. Den er designet til at give dig ultimativ ydeevne og stabilitet i alle slags vejrforhold. Unit 2023 er den perfekte wing til dem, der ønsker at opleve spændingen ved wingsurfing og kitesurfing på samme tid. Unit 2023 er konstrueret med et innovativt design, der omfatter en solid Dacron ramme, der giver vingen en høj grad af styrke og stivhed. Vingen er også udstyret med en strømlinet forformet strut, der forbedrer stabiliteten og glatheden i bevægelserne. Dette gør vingen mere responsiv og lettere at kontrollere, uanset om du er på vandet eller i luften.

Denne wing er også udstyret med et specielt loop-system, der giver dig mulighed for at justere vingens kraft og reducere luftmodstanden, når du ikke behøver al kraften. Derudover har Unit 2023 også en lille integreret wind window, der giver dig mulighed for at se, hvor du flyver, og hvor du skal hen.

Duotone Unit 2023 er designet til at passe til både begyndere og erfarne wingsurfere og kitesurfere. Det har en stabil og let håndtering, som gør det lettere at kontrollere og styre vingen i forskellige forhold. Derudover er det også meget let at pumpe op og ned, så du hurtigt kan komme ud på vandet og nyde den ultimative wingsurfing og kitesurfing oplevelse.

I alt er Duotone Unit 2023 en alsidig wing, der kombinerer teknologi og design for at give dig den bedste wingsurfing og kitesurfing oplevelse. Det er ideelt til alle, der ønsker at udforske begge sportsgrene og få mest muligt ud af deres tid på vandet.

Flere detaljer

DKK 8.349,00