Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

BIC Performer Windsurf / SUP 11'6 m. sværd & Komplet Nova Rig Se fuld størrelse

BIC Performer Windsurf / SUP 11'6 m. sværd & Komplet Nova Rig

BIC Perfomer Windsurf/SUP er som navnet angiver et SUP-board hvor der også er mulighed for at windsurfe! En ideel kombination og et godt bud til dig der søger begge dele. BIC Performer er et allround board, der har en maks. bæreevne på 120 kg. Boardet har massere af volumen og en stor bredde hvilket giver dig ultimativ stabilitet. Yderligere har boardet også et sværd, hvilket også forøger stabiliteten når du bruger boardet til windsurf! Designet med BIC Sports mangeårige know-how og erfaring inden for konstruktion af Surf- og SUP boards. Med en nøje udtænkt fordeling af volumen og bredde, letter designet opplanning og fart på faldt vandt - dette gør boardet ideelt til næsten alle forhold. Boardet leveres med FCS-finne samt et komfortabelt dæk-pad, der beskytter og giver et godt grib. 

Boardet er blandt det letteste og ikke mindst stiveste på markedet og med deres teknologi til konstruktion af boardet har de tilføjet et tyndt lag plast rundt om hele boardet, hvilket giver et ultimativt holdbart board, der kan holde til hårde stød og slag! 

Stift, holdbart og lettere end nogensinde! 

Flere detaljer

DKK 12.300,00

Nedsat pris!

-DKK 4.900,00

DKK 17.200,00

Mål: 

11'6''/350cm - 32,5''/82cm - 13.5Kg - 230L