Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 31 varer.

Wakeboards, tubes og vandski forhandles online

Er du vild med aktiviteter på vandet, og er du på udkig efter enten wakeboards, tubes eller vandski, så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af lige netop dette, og vi forhandler altid vores produkter til konkurrencedygtige priser. Er du i nærheden, kan du også besøge vores butik i Horsens og se vores udvalg.


Hvad skal jeg vælge?

Er du nybegynder inden for underholdende vandsport, kan du med fordel starte med et såkaldt kneeboard. Det er særligt velegnet til dig, der ønsker at komme i gang med at prøve et wakeboard, men det er fremstillet således, at du kan sætte håndtaget fast til boardets top, så du automatisk bliver holdt oppe, når du starter. På den måde kommer du godt i gang, og boardet kan bruges af hele familien.


Har du omvendt lidt erfaring med wakeboards, kan du med fordel bevæge dig op i de deciderede wakeboards-modeller. I vores shop kan du for eksempel købe Roxi wakeboards, som er meget populære inden for kategorien. Her er der både plads til leg og tricks på vandet.


Foretrækker du hellere den lidt mere afslappede form for vandsport, hvor du ikke selv behøver at gøre en indsats, så kan du vælge en af vores mange forskellige tubes, som for eksempel kan spændes bag på en speedbåd. Vi forhandler både tubes til enkeltpersoner og tubes, hvor der er plads til flere personer.


Køb tubes, vandski eller wakeboards hos os og få hurtig levering

Vi tilbyder 1-2 dages levering samt Danmarks bedste service, og derudover har vi et stort outlet, hvor du løbende kan finde attraktive tilbud på for eksempel vandski, wakeboards eller tubes. Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at vælge den rette model, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 75 62 36 22 eller ved at skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • WAKEBOARDS
    Wakeboards til salg online Et wakeboard kan sammenlignes med et snowboard – den eneste forskel er, at du med et wakeboard står på vandet i stedet for på sne. Spænder du det efter en båd, har du mange timers underholdning foran dig. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af wakeboards for enhver smag til ganske fordelagtige priser. Køb dit nye wakeboard hos os og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du har købt et wakeboard online her i vores webshop, og det gælder, uanset hvor i landet vi skal levere. Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • VANDSKI
    Vandski til salg online Er du vild med at stå på vandski? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig vandski for enhver smag til attraktive priser. Køb dine nye vandski hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering på vandski og alle andre varer købt online i vores webshop, og vi leverer naturligvis til kunder i hele Danmark. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til bestillingen, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • TUBES
  • TILBEHØR
  • KNEEBOARDS