Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 17 varer.

Wakeboards, tubes og vandski forhandles online

Er du på udkig efter enten wakeboards, tubes eller vandski, så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores udvalg af lige netop dette, og vi forhandler altid vores produkter til konkurrencedygtige priser.

Køb tubes, vandski og wakeboards hos os og få hurtig levering

Vi tilbyder desuden dag til dag-levering, når du køber enten tubes, vandski eller wakeboards online hos os. Har du nogle spørgsmål angående vores sortiment, kan du ringe til kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • WAKEBOARDS
    Wakeboards til salg online Et wakeboard kan sammenlignes med et snowboard – den eneste forskel er, at du med et wakeboard står på vandet i stedet for på sne. Spænder du det efter en båd, har du mange timers underholdning foran dig. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af wakeboards for enhver smag til ganske fordelagtige priser. Køb dit nye wakeboard hos os og få hurtig levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du har købt et wakeboard online her i vores webshop, og det gælder, uanset hvor i landet vi skal levere. Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • VANDSKI
    Vandski til salg online Er du vild med at stå på vandski? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig vandski for enhver smag til attraktive priser. Køb dine nye vandski hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering på vandski og alle andre varer købt online i vores webshop, og vi leverer naturligvis til kunder i hele Danmark. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til bestillingen, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
  • TUBES
  • TILBEHØR