Black weekend! Fri fragt til pakkeshop. Julegaver kan byttes indtil 15. januar 2023.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Salomon S/Max W 8 Se fuld størrelse

Salomon S/Max W 8

Salomon's S/Max 8 er en fantastisk dameski, som leverer høj performance! S/Max 8 er en ski der gør at du kan lave de perfekte carving sving! Det er en moderne, race-inspireret, ski der sørger for præcision, kraft og fantastisk skiløb hele dagen! 

Skien har et super kantgreb grundet dens "Edge Amplifier". Denne konstruktion gør at 100% af din energi bliver overført ned i skiens kant og skaber derved det ultimative kantgreb. Salomon har konstrueret en letvægts ski, der er nem at manøvrere og giver dig øget kontrol, uden du behøver at bruge alt din energi! 

S/Max 8 har en poplar trækerne med 75% sandwich sidewall konstruktion, som giver dig øget stabilitet. Yderligere har skien ét lag titanium, så du har fuld kontrol og stabilitet - både ved høj og lav fart. Leder du efter en nem ski, med et konge kantgreb, torsions-afstivere og ikke mindst stabilitet - så er S/Max 8 svaret! 

Skien er velegnet til den letøvede/øvede skiløber! 

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Ring på 75 62 36 22 eller send en mail på horsens@surfogski.dk

Husk at oplyse din vægt og støvlemål i mm. (står på siden af hælen). Derved kan vi tilpasse bindingerne, så skien er klar til dig når du modtager den. 

Flere detaljer

DKK 2.899,00

Tilbud!

-DKK 1.801,00

DKK 4.700,00

Specifikationer: 

Poplar Woodcore
Single Titanium 
Edge Amplifier
Pulse Pad Smooth Rubber Layer
Tip Protector
Svingradius: 13 m. 
Binding: Salomon Z10 GW