Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Salomon S/Max 12 Se fuld størrelse

Salomon S/Max 12

Salomon S/MAX 12 er en kraftfuld race-inspireret ski til dig, som gerne vil have en pisteski som giver dig mulighed for at carve dybt med høj fart.

Skien er konstrueret med Full Wood S-Core og Full Sandwich Sidewall, som giver skien et godt rebound og stabilitet og sikre ski/sne kontakten og filtrer vibrationerne dermed giver skien dig maksimal stabilitet, maksimal præcision, og greb på kanterne.

Skien er bygget omkring en trækerne med dobbelt titaniumforstærkning. Skien er desuden udstyret med Edge Amplifier, som sørger for at overføre alt energien direkte ud til skiens kanter, dermed får du optimal kantgrebet.

Skiens stivhed og opbygning gør, at den er stabil ved enhver hastighed.

Skien er inklusive Z12 Walk F80 binding

Flere detaljer

DKK 3.599,00

Nedsat pris!

-DKK 2.401,00

DKK 6.000,00

Montering af bindinger: Husk atoplyse hvor på skien bindingen skal monteres, hvis det drejer sig om en twintipski, oplyses dette ikke monterer vi som der er vejledt fra fabrikken.Størrelsen på dine skistøvler (målet skal opgives i millimeter - står på hælenaf støvlen). Dernæst bør du oplyse din vægt, som er en nødvendig faktor til justering af bindingen. Hvis du skulle have spørgsmål eller være i tvivl kan du ringe på tlf: 75 62 36 22 eller skrive til os på horsens@surfogski.dk