Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Picture Organic Zephir Jacket, Army Green Se fuld størrelse

Picture Organic Zephir Jacket, Army Green

Picture har leveret den fedeste skijakke i et freeride inspireret design! Jakken er designet med Thermal Dry System lining og en unik "body mapping". Det vil sige at jakken taktisk foret: Tynd og mere åndbar på de varmeste steder og med en Coremax lining som sikrer dig varme gennem hele dagen! Jakken har sågar også 2-vej stræk, som gør den yderst komfortabel. 

Jakken har en DRYPLAY 20k/20K membran, som gør jakken vind- og vandtæt samt fantastisk åndbar! Til dem der altid giver den fuld gas har jakken også ventilation under armene, tapede syninger samt Climate Control som regulerer efter forholdene! Jakken har en høj krave, justerbar hætte, handcuffs og selvfølgelig snefang - alt du har brug for på bjerget! Jakken har et længere cut bagtil, som giver et fedt design og holder sne ude i det dybe pudder! 

En ideel jakke til skiferien og ikke mindst herhjemme. 

Picture Organic producerer og har fokus på miljøet! Derfor er denne jakke produceret i 58% genanvendt polyester og 42% PES. Yderligere er Picture Organic Clothing medlem af Fair Wear Foundation, så du kan tage på skiferie med god samvittighed! 

Flere detaljer

DKK 2.399,00

Nedsat pris!

-DKK 600,00

DKK 2.999,00

Specifikationer: 

DRYPLAY 20k/20k membran
DWR (Durable Water Repellent) 
YKK vandtætte lynlåse
Thermal Dry System
Curve Zipper Technology
Stretch Snow Skirt
Wrist Gaiters / Handcuffs
2 layer stretch 
Tapede syninger
CoreMax lining
Long Back
Ventilation under armene
Jacket-to-pant interface
Regular Fit