Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 482 varer.

Vinter Gear

Danmarks største udvalg af vinter-gear

Hos Surf og Ski Horsens har vi et af Danmarks største udvalg inden for vinterudstyr. Uanset om du søger billige ski, billige snowboards, billigt skitøj eller noget helt fjerde, har vi det hele til de bedste priser. Vi tilbyder tilmed dag til dag levering i hele landet, men du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Horsens.

Køb dit nye vinterudstyr online

Vi er specialister inden for tøj og udstyr til vinterferien, så har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning, skal du endelig bare kontakte os. Du skal bare ringe til so på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • SKI
  Ski forhandles online med tilfredshedsgaranti Vi garanterer, at du får en ski, der matcher dit skiløb. Er det ikke tilfældet, så kom ind efter skiferien og lad os se på det. Det kalder vi tilfredshedsgaranti! Hvis skiene ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi dem naturligvis til en anden model. På den nye ski modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle. Tilfredshedsgarantien på ski er en ekstraordinær garanti, du får som kunde hos Surf & Ski Horsens. Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surf & Ski Horsens. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti. Stort udvalg af ski fra kendte mærker Surf & Ski Horsens er Danmarks førende skibutik inden for alpint skiløb. Vi har det største udvalg af ski med mærker som, Rossignol, Armada, Salomon, K2, Atomic, Kjus, Nordica, Völkl m.m. Vores ambitionsniveau er i top blandt personalet - vi deltager hvert år i en testtur, hvor alle de nye ski bliver testet. Vi kan derfor guide dig til det rigtige valg af ski. Om du er begynder eller ekspert, vi har et bredt udvalg af ski til alle løbere. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SKISTØVLER
  Danmarks førende inden for alpine skistøvler Surf & Ski Horsens er Danmarks førende inden for alpine skistøvler. Vi har bla. Salomon, Atomic, Nordica, Full tilt, Rossignol, K2, Snowtech, Technica og Dalbello. Vi er specialister inden for området, og vi hjælper og rådgiver til, hvilken model, størrelse og bredde du skal vælge. Vi giver pasningsgaranti som en af de få butikker, da vi mener, at støvlen er en af de vigtigste elementer til vinterferien. Custom tilpasning af dine skistøvler Vi laver custom såler, der støbes efter din fod, og hvis du har en knyst eller en knogle, der kræver ekstra plads, kan vi også blokke dine skistøvler. Alt udstyret råder vi selv over, så det kan ordnes hurtigt og professionelt. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning og vejledning, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk. TJEK støvlevejledningen her Surf & Ski Horsens har pasningsgaranti, tjek det her
 • ANDET VINTER
  Ski-tilbehør forhandles online til en fordelagtig pris Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af forskelligt ski-tilbehør til skiferien til en konkurrencedygtig pris. Vi forhandler blandt andet tilbehør til børn, skibriller/goggles, kælke, tasker og rygsække, skistave og plejeprodukter. Mangler du ski-udstyr til din næste skiferie, så kan du med fordel starte med at kigge her på siden. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette ski-tilbehør Har du brug for professionel hjælp til at finde det helt rigtige ski-tilbehør til dit behov, så skal du endelig bare kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SKI SERVICE
  Ski-service: Slibning af ski og snowboards Hos Surf & Ski Horsens anvender vi udelukkende kvalitetsmaskiner fra østrigske WINTERSTEIGER, som er verdens førende leverandør til skiindustrien. Det giver os mulighed for at slibe ski og boards med samme metode som skiproducenterne. Vores maskiner kan slibe struktur/mønster i skien efter sneens kvalitet og fugtighed. Desuden kan slibemaskinen slibe snowboards i fuld bredde. Samtidig har vi en helt ny keramisk/diamant kantsliber, der giver knivskarpe kanter på både ski og snowboard.Priser på ski-service STANDARD . . . . . . . . . . . . . . kr.250,-Kanterne og sål slibes, derefter stenslibes skien med Micro Finish. For- og bagski tunes. Skien varmvokses og overskydende voks fjernes. PRO-SKISLIB . . . . . . . . . . . . . kr.300,- Skien rengøres, sålen rettes af med et let slib, huller repareres. Derefter stenslibes skien med Micro Finish. Skien slibes med keramisk kantsliber (diamant-kantslibning), således der opnås perfekte skarpe kanter. Til sidst vokses skien og oversky- dende voks fjernes. SNOWBOARDSLIBNING . . . . . . . fra kr. 350,- Husk at afmontere bindinger, eller gebyr. kr. 50,- PRO-SNOWBOARDSLIB . . . . . . kr. 400–450,- Boardet rengøres, sålen rettes af med et let slib, huller repareres. Derefter stenslibes boardet med Micro Finish. Boardet slibes med keramisk kant- sliber (diamant-kantslibning), således der opnås perfekte skarpe kanter. Til sidst vokses boardet og overskydende voks fjernes. SNOWBOARD VOKS . . . . . . . . . . kr. 150,-ANDET Voksning af ski . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 150,-Montering af alpine bindinger . . . . . . kr. 200–450,- Flytning af alpine bindinger . . . . . . . . kr. 200–450,- Indstilling af alpine bindinger . . . . . . kr. 50,- Blokning af skistøvler, pr. blok . . . . . kr. 100,- Afrensning af langrendsski. . . . . . . kr. 150,-  Du har herunder mulighed for at købe et af vores ski-service produkter. Men vær opmærksom på at service kun forgår i skisæsonen. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk for at bestille en tid.  
 • SNOWBOARD
  Snowboard-udstyr fra Burton Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af diverse forskelligt snowboard-udstyr til attraktive priser fra eksempelvis Burton. Vi forhandler blandt andet snowboards, bindinger, støvler og meget andet tilbehør til din næste snowboard-tur. Vi stiller desuden gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål omkring produkterne, eller hvis du har brug for hjælp til eksempelvis at finde den rette størrelse. Så skal du bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • VINTER BEKLÆDNING
  Vintertøj og skitøj til kvinder og mænd Vi har igen i år satsede stort på vinteren og dens kulde, og vi har derfor et af landets største udvalg af snowboard- og skitøj til både mænd og kvinder. Vi forhandler blandt ski- og vintertøj fra Armada, Atomic, Burton, Didriksons, Hestra, Kari Traa, Kjus, Mons Royale, Norrøna, Oakley, Peak Performance, Salomon, SOS og Tuxer. Skal vi hjælpe dig med at finde det rette vintertøj til skituren? Vi er specialister inden for vintertøj, og vi kan derfor guide dig til det rigtige valg (rent teknisk) lige fra skistrømper og skiundertøj til skijakker og -bukser. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du vil høre mere om vores skitøj.
 • SKI UDLEJNING
  Skiudlejning: Lej ski til en fordelagtig pris hos os Hos Surf & Ski Horsens tilbyder vi skileje til alle, både børn og voksne, der ikke ønsker at købe deres skiudstyr. Det kan for eksempel være, at det er jeres første skiferie, eller I blot ikke ønsker at investere i skiudstyr lige nu. Vi tilbyder skileje til børn og voksne samt leje af skistøvler, snowboard, snowboard-støvler og skihjelme til børn. Nedenfor kan du se vores priser på skiudlejning. Kontakt os og hør mere om skileje Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at benytte dig af vores skileje, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.   UDLEJNINGSPRISER: Allroudcarve fra: Topski, race og freeride fra: Børneski inklusiv støvler og hjelm Junior+ twintipski inklusiv støler og hjelm Alpinstøvler Snowbard Snowbardstøvler1000 kr 1200 kr 700 kr 800 kr 300 kr 800 kr 300 kr 
 • SIKKERHEDSUDSTYR
  Sikkerhedsudstyr til ski og snowboard Her på denne side kan du finde vores store udvalg af sikkerhedsudstyr til ski og snowboard. Vi forhandler blandt andet følgende sikkerhedsudstyr til snowboard og ski: Skihjelme, rygskjold, lavineudstyr, crash pants m.m. Vi hjælper med at finde det rette sikkerhedsudstyr til snowboard og ski Skal du bruge sikkerhedsudstyr til ski eller snowboard, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os for vores rådgivning. Ring og hør mere på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis