Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Komplet Cressi Scorfano Startpakke Se fuld størrelse

Komplet Cressi Scorfano Startpakke

Denne startpakke til UV-jagt er for den kommende eller allerede ambitiøse undervandsjæger. Pakken indeholder kvalitetsvarer, som hjælper dig til at få den bedste oplevelse af undervandsjagt. Her får du en super startpakke, som er sammensat til at give dig det bedst mulige første skridt i dit undervandsjagts eventyr - eller til en eventuel opgradering! Pakken indeholder kvalitetsprodukter fra Cressi:

Cressi Scorfano 2-delt dragt
Cressi Scorfano Handsker
Cresso Scorfano Sko
Cressi Fishstringer
Cressi Moicano 75 Harpun
Cressi Bungee
Cressi Boa Signal Bøje (udsolgt grundet covid-19) Cressi Torpedo Bøje tilføjes i stedet 
Cressi Gara Modular LD Finner
Cressi Matrix Sæt (Det er ikke muligt at bestille maske/snorkel i farven sort)

Vi står altid tilgængelige i forhold til vejledning i butikken samt på telefonen og ikke mindst monteringen af Bungee mm.

Flere detaljer

DKK 4.999,00

Nedsat pris!

-DKK 1.577,00

DKK 6.576,00

Pakkens indhold og specifikationer: 

Cressi Scorfano Dragt: 
Super fed to-delt undervandsjagt dragt fra CRESSI i 7mm camo printet neopren. Dragten kommer med den helt nye Ultra Span Neopren, som giver maks varme, komfort, bevægelsesfrihed og svedtransport. Derudover er denne dragt med 100% tapede syninger, hvilket gør dragten til den varmeste uv-dragt i vores sortiment. Dragten er pre-bøjet og har forstærkninger ved knæ og albuer. Overdelen har integreret hætte, ekstra beskyttelses plade på brystet til ladning af harpun samt en lyske lukning med svalehale lanyard. Dragten er produceret med sharkskin på inderside, hvilket giver dragten et bedre fit og samtidig bedre varmeisolering. Sharskin er dog en smule mere skrøbelig end andre isoleringsmaterialer, det er derfor vigtigt, at du tager dragten af,- og på med en vis forsigtighed. 

Cressi Scorfano Handsker:
3mm camouflage handsker i 3mm elastic-span neopren fra Cressi. Handsken kommer med antislip overflade- for godt greb og black-metallite inderside, som gør handsken væsentlig lettere at tage på. Handskerne er ideelle til dykning,- undervandsjagt. 

Cressi Scorfano Sko:
3 mm Ultra Span neopren sokker fra Cressi. Sokkerne kommer med black metallite, hvilket gør sokkerne nemme at tage af,- og på. Derudover har sokkerne en forstærket anti-slip sål. Sokkerne kan bruges i de kølige måneder som ekstra isolering i svømmefødder, kite,- og wakeboardboots, neopren sko o.l.

Cressi Fish Stringer:
En fish stringer er standard udstyr hos undervandsjægere. For enden af snoren sidder et skarpt spyd, så du nemt at hægte din fangst fast til dit blybælte. Din fangst kommer derved til at sidde helt tæt på kroppen. 

Cressi Moicano 75 Harpun:
Du får alt hvad du har behov for at at skyde fisk i DK. Kommer monteret medkraftig elastik og line. Camo så du bedre kan liste dig ind på fiskene..Årets bedste bud på en harpun der kantage de store multer og naturligvis også ramme havørred.

Cressi Bungee:
Bungiee’en sørger for at du ikke rykker hjulet skævt når du skyder med harpunen. Den gør det nemmere at få linen af harpunen, så fisken hurtigere kan komme af spydet. 

Cressi Boa Signal Bøje: 
Bøjen til dig der gerne vil have lidt ekstra med tur. Bøjen tillader dig at have fx en ekstra harpun, lygte, kompas osv. Den bøje flyder super stabilt i vandet, så du ikke skal tænke på den.

Cressi Gara Modular LD FInne: 
Denne finne er en blanding af Gara Modular systemet og LD (long distance) blade lavet i thermo plastik. Denne finne er giver fremdrift ved ethvert spark, uden at udmatte dine fødder og muskler- perfekte hvis du skal svømme langt.
Cressis modular system gør disse finner til det perfekte valg til fridyk på dybt vand eller undervandsjagt hvad end du er er øvet eller ny. Modular systemet gør det det muligt for brugeren nemt at skifte blade efter formål med dykningen. Dertil komme disse finner med justerbare fodlommer for ekstra komfort og stivere materiale under foden og ved hælen for maksimal respons.