Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Cressi Apnea Komplet Guld Pakke Se fuld størrelse

Cressi Apnea Komplet Guld Pakke

Apnea Guld Pakken er til dig der ikke vil gå ned på udstyr! Pakken indeholder alt hvad du skal bruge til undervandsjagt, og så endda til en fornuftig pris! Apnea Guld pakken indeholder alt du skal bruge og sikrer dig den bedst mulige oplevelse i vandet! I pakken er der samlet lækre kvalitetsprodukter fra Cressi, hvor komfort, kvalitet samt sikkerhed er i top. Start dit undervandsjagts eventyr bedst muligt med denne pakke! Pakken indeholder:

Cressi Apnea Pro UV-dragt 7 mm.
Cressi High Stretch Handsker
Cressi Ultra Stretch Sokker
Cressi Moicano 60 Harpun
Cressi Boa Signal Bøje (udsolgt grundet covid-19) Cressi Torpedo Bøje tilføjes i stedet
Cressi Fishstringer
Cressi Matrix Maske-sæt (Det er ikke muligt at bestille maske/snorkel i farven sort) 
Cressi Gara Modular LD Finner
Cressi Bungee
Cressi Marseillas Blybælte
Blyvægt: 3 x 2 kg. 
Cressi Knivsæt

Vi står altid tilgængelige i forhold til vejledning i butikken samt på telefonen (+45 75 62 36 22) og ikke mindst monteringen af Bungee mm.

Flere detaljer

DKK 5.299,00

Nedsat pris!

-DKK 1.687,00

DKK 6.986,00

Pakkens indhold og specifikationer:

Cressi Apnea Pro UV-Dragt 7mm.:
Nu er den her! Den opgraderede og redesignede version af Cressi Apnea. Cressi Apnea Pro er en solid teknisk dragt til en fornuftig pris. Det ny-designede neopren er varmeisolerende og fastholder en høj grad af fleksibilitet og blødhed. Dragten er lavet i Black Metallite neopren, hvor du får øget komfort, bevægelsesfrihed samt ventilation. Dragten er præformet og har fået forstærkninger i knæ og albuer. Overdelen har en integreret hætte samt beskyttelsesmateriale på brystet til når du igen skal lade din harpun efter fangst. Dragten er på 7mm. hvilket gør at du kan uv-jage alle årets dage. 

Cressi High Stretch Handske
Super lækre og strækbare 5mm neoprenhandske med fem fingre til undervandsjagt. Præformet fingre for at mindske modstand og med Metallite inderfor, så den er lettere at få på. Handskerne har en non slip overflade for fast og præcist greb.

Cressi Ultra Stretch Sok
Super god 5 mm. neoprensok, som har Metallite inde i sokken, hvilket gør den lettere at få på. Sokken har en non-slip underfalde, så du altid står fast. 


Cressi Moicano 60 Harpun:
Du får alt hvad du har behov for at at skyde næsten alle fisk i DK. Kommer monteret med kraftig elastik og line. Camo så du bedre kan liste dig ind på fiskene. Årets bedste bud på en harpun der kantage de store multer og naturligvis også ramme havørreder.

Cressi Boa Signal Bøje:
Cressi Boa Signal bøjen er utroligt holdbar og ligger virkelig stabilt i vandet, så du ikke skal tænke på den når du dykker. Yderligere tillader bøjen at have ekstra oppakning med på turen, f.eks. en ekstra harpun, kompas eller lygte. Det bedste bud på en stabil og nem bøje!

Cressi Fish Stringer
En fish stringer er standard udstyr hos undervandsjægere. For enden af snoren sidder et skarpt spyd, så du nemt at hægte din fangst fast til dit blybælte. Din fangst kommer derved til at sidde helt tæt på kroppen. 

Cressi Bungee
Bungiee’en sørger for at du ikke rykker hjulet skævt når du skyder med harpunen. Den gør det nemmere at få linen af harpunen, så fisken hurtigere kan komme af spydet. 

Cressi Matrix Maske-sæt
Et super sæt bestående af maske og snorkel. Masken består af rigtig silikone, hvilket giver en utrolig pasform samt slutter helt tæt. Snorklen har både bølgestopper samt ventil - nemt og bekvemt. 

Cressi Gara Modular LD Finne:
Denne finne er en blanding af Gara Modular systemet og LD (long distance) blade lavet i thermo plastik. Denne finne er giver fremdrift ved ethvert spark, uden at udmatte dine fødder og muskler- perfekte hvis du skal svømme langt.

Cressi Marseillas elastisk blybælte til UV-jagt: 
Et lækkert gummibælte med rustfrit stålspænde der kan holde til hård anvendelse. Bæltet er lavet i strækbart materiale, hvilket gør at bæltet sidder tæt mod kroppen, om du ligger stille i vandet eller dykken længere ned! Bæltet er nemt at afspænde, så du kan smide bæltet hurtigt hvis dette skulle blive nødvendigt. Måske markedets bedste gummibælte?

Coated Bly 2 kg.:
Coated bly hjælper til at balancere din vægt og skabe neddrift, så du kan komme tættere på bunden længere ude på havet. Det er en hårdfin balance hvor mange kg. du skal bruge, alt efter hvor dybt du dykker - så prøv dig forsigtigt frem. Pakken indeholder i alt 6 kg. 

Cressi Knivsæt: 
Medium størrelse blad - perfekt til UV-jagt. Et super greb og hylster så du kan sætte kniven i dit arm/ben-spænde når du ikke bruger den. Kniven er en fantastisk ting at have med når du dykker, både i forhold til de fisk du fanger, men også af sikkerhedsmæssige årsager.