Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

UGENS SUP TILBUD

Der er 16 varer.

UGENS SUP TILBUD

Skal du med på den nye bølge? SUP er et stort hit og vi har et kæme udvalg af kvalitets SUP-boards fra de bedste mærker verden over. Hos os kan du være sikker på at få det helt rigtige udstyr! 

Nu har du muligheden for at spare penge på både Air & Hard SUP's.

Vi har samlet en masse vilde tilbud og lavet pakkeløsninger du ikke kan sige nej til! 

HUSK AT VI HAR GRATIS FRAGT resten af Juni!

Åbningstider:

Man: 10:00-17:30
Tirs: 10:00-17:30
Ons: 10:00-17:30
Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-13:00

Søn: Lukket / Webshop åben


Underkategorier

  • BEKLÆDNING SUP
    SUP BEKLÆDNING & TILBEHØRHer finder du ugens tilbud på alt i neopren! Vi har Danmark's bedste udvalg af våddragter i forskellige tykkelser, kvaliteter og størrelser - så du kan uden problemer finde en der passer til dit behov! Udover våddragter har vi en masse neoprenstøvler, handsker, huer mm. I Surf & Ski Horsens finder du udelukkende kvalitetsprodukter og vi står altid klar med professionel vejledning og gode råd til valg af våddragt, sko, handsker osv. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken på havnen og/eller sende en mail på horsens@surfogski.dk. Du kan også ringe på +45 75 62 36 22 for hjælp og vejledning.Vi leverer lynhurtigt med GLS til hele landet! 
  • PADDLES SUP
    SUP PADDLES Hos os finder du et stort udvalg af paddles i mange forskellige materialer, størrelser og kvaliteter. Vi har et bredt sortiment af paddles, hvor du finder alt fra 3-delte til 2-delte samt aluminium, glasfiber og carbon! Vi har uden tvivl en paddle der passer til dit behov og ambitionsniveau! En god paddle er vigtig for din oplevelse på vandet og skal passe til dit behov! Derfor kan du altid komme forbi butikken og få professionel rådgivning samt gode råd! Har du ikke mulighed for det, kan du selvfølgelig ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.Vi tilbyder lynhurtig levering med GLS til hele landet!   
  • TILBEHØR SUP