Duotone Select 2021

3.477kr.

Duotone Select har banet vejen for udviklingen af freeride kitesurfing. Det var en af de første boards, der blev dedikeret til freeride. Du får fart, respons og massere af pop, for at gøre det så let og godt for dig på vandet. Et sandt freeride board, der har det integreret i dets DNA. Freerideboardet er i år blevet udviklet og opgraderet, hvilket kun har imponeret blandt team riders og test riders af boardet.

Konstruktionen har givet et federe look, mere performance og ikke mindst optimeret boardet. Der er blevet lagt carbon forstærkninger ind i glasfiber laget, hvilket reducere vægten yderligere, samt giver mere respons. Boardet er lavet i 3D konstruktion, hvilket giver øget torsionsstivhed, så følingen med boardet øges, og der vil være bedre kantgreb.

Så hvis du skal begive dig ud i freeride kitesurfing eller allerede er igang, vil du ikke fortryde valget af Duotone Select. Det er en sikker vinder, der giver massere af fede muligheder. Boardet reagere hurtigt og har massere af pop, hvilket kun gør dine freerdie oplevelser meget federe.

Ryd
Varenummer: 27839

Relaterede produkter