Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 114 varer.
SUP

SUP – Stand Up Paddle til salg online

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP – Stand Up Paddle boards, som er et sikkert hit for børn såvel som voksne, der elsker vandsport. En SUP kan nemlig både anvendes til en hyggelig dag på stranden samt til surfing, fitness, yoga eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder også, når det kommer til valg af den nye SUP.

Køb en SUP hos os og få dag til dag-levering

Køber du din nye SUP hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor henne. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valget af den nye SUP, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

 • SUP HARD BOARD
  Stort udvalg af SUP boards til salg online Er du på jagt efter et af de populære SUP boards til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig et stort og velassorteret udvalg af SUP boards til attraktive priser, som er velegnede til både børn og voksne. SUP står for Stand Up Paddle, og et SUP board kan både anvendes til en hyggedag på stranden med familien, eller det kan anvendes til fitness, yoga eller lignende på vandet. Det kan også bruges, hvis du ønsker at se, om surfing er noget for dig, men du ikke ønsker at investere i et surfingbræt med det samme, før du har fundet ud af, om du kan lide det. Vores sortiment af SUP boards Vi forhandler mange forskellige SUP boards, så der er noget for enhver smag og ethvert niveau, uanset om du er nybegynder, øvet eller meget erfaren. Vi anbefaler, at du vælger et paddle board, der passer til dit niveau, så du får mest muligt ud af boardet og dets forskellige egenskaber. Er du for eksempel nybegynder, kan du med fordel vælge et såkaldt begynderboard, som sikrer dig en god opstart og masser af underholdning. De forskellige boards har forskellige designs, og har boardet for eksempel et afrundet outline, bliver det nemmere for dig at komme rundt i svingene, hvilket et begynderboard sikrer dig. Er du vild med at surfe, og ønsker du et bredt og stabilt board, er der også mange fordele ved at vælge et af vores SUP boards. Køb online hos os og få hurtig levering Køber du et af vores SUP boards, får du det leveret inden for kun 1-2 dage, uanset hvor i landet du bor. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning omkring de forskellige boards, vi forhandler, så kan du ringe til vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller skrive til e-mail horsens@surfogski.dk.
 • OPPUSTELIG SUP
  Oppustelig SUP til salg online Mangler du opbevaringsplads eller transportplads til din SUP, er en oppustelig SUP et oplagt valg. En oppustelig SUP fylder stort set ingenting, og du kan derfor tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af oppustelige SUP’s for enhver smag og ethvert behov. Køb en oppustelig SUP hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du køber en oppustelig SUP online hos os, og vi leverer i hele landet. Har du spørgsmål omkring vores udvalg eller brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SUP PADDLES
 • SUP VESTE
 • SUP TILBEHØR
 • SUP UDLEJNING & KURSUS
 • SUP BEKLÆDNING
  Her finder du forskellig beklædning til dit SUP-eventyr! Vi har alt i våddragter, neoprensko, handsker mm. Vi har også sammensat pakkeløsninger til både vinter- og sommerbrug. Alt dette findes i et hav af forskellige modeller, varianter, tykkelser, kvaliteter mm. Vi forhandler kun det bedste af det bedste, fra alle de kendte mærker. Du finder bla. mærker som Rip Curl, Gul, Prolimit, Brunotti og mange flere. Vi er specialister i våddragter og neoprentilbehør, så hvis du har brug for hjælp og vejledning er du meget velkommen til at kontakte os på +45 75 62 36 22 eller horsens@surfogski.dk
 • SUP RESTSALG

Varer sidevis

Varer sidevis