Julehandel 2019 - alle ordre kan byttes frem til d. 14/1-2020
Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 165 varer.
SUP

SUP – Stand Up Paddle til salg online

Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP – Stand Up Paddle boards, som er et sikkert hit for børn såvel som voksne, der elsker vandsport. En SUP kan nemlig både anvendes til en hyggelig dag på stranden samt til surfing, fitness, yoga eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder også, når det kommer til valg af den nye SUP.

Køb en SUP hos os og få dag til dag-levering

Køber du din nye SUP hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor henne. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valget af den nye SUP, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.

Underkategorier

  • SUP BOARD
    Stort udvalg af SUP boards til salg online Er du på jagt efter et SUP board? Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP boards, som er velegnet til både børn og voksne. Et SUP board både anvendes til en hyggedag på stranden eller til fitness, yoga eller lignende på vandet. Køb et SUP board hos os og få hurtig levering Køber du dit nye SUP board hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring de forskellige SUP boards, vi forhandler, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • OPPUSTELIG SUP
    Oppustelig SUP til salg online Mangler du opbevaringsplads eller transportplads til din SUP, er en oppustelig SUP et oplagt valg. En oppustelig SUP fylder stort set ingenting, og du kan derfor tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort udvalg af oppustelige SUP’s for enhver smag og ethvert behov. Køb en oppustelig SUP hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering, når du køber en oppustelig SUP online hos os, og vi leverer i hele landet. Har du spørgsmål omkring vores udvalg eller brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
  • SUP PADDLES
  • SUP TILBEHØR
  • SUP UDLEJNING
  • SUP PAKKER

Varer sidevis

Varer sidevis