Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 37 varer.

Surf og ski Horsens

Stort udvalg af SUP boards til salg online

Er du på jagt efter et af de populære SUP boards til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig et stort og velassorteret udvalg af SUP boards til attraktive priser, som er velegnede til både børn og voksne.

SUP står for Stand Up Paddle, og et SUP board kan både anvendes til en hyggedag på stranden med familien, eller det kan anvendes til fitness, yoga eller lignende på vandet. Det kan også bruges, hvis du ønsker at se, om surfing er noget for dig, men du ikke ønsker at investere i et surfingbræt med det samme, før du har fundet ud af, om du kan lide det.


Vores sortiment af SUP boards

Vi forhandler mange forskellige SUP boards, så der er noget for enhver smag og ethvert niveau, uanset om du er nybegynder, øvet eller meget erfaren. Vi anbefaler, at du vælger et paddle board, der passer til dit niveau, så du får mest muligt ud af boardet og dets forskellige egenskaber.

Er du for eksempel nybegynder, kan du med fordel vælge et såkaldt begynderboard, som sikrer dig en god opstart og masser af underholdning. De forskellige boards har forskellige designs, og har boardet for eksempel et afrundet outline, bliver det nemmere for dig at komme rundt i svingene, hvilket et begynderboard sikrer dig.

Er du vild med at surfe, og ønsker du et bredt og stabilt board, er der også mange fordele ved at vælge et af vores SUP boards.


Køb online hos os og få hurtig levering

Køber du et af vores SUP boards, får du det leveret inden for kun 1-2 dage, uanset hvor i landet du bor. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning omkring de forskellige boards, vi forhandler, så kan du ringe til vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller skrive til e-mail horsens@surfogski.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis