Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

JP Freestyle Wave ES 2021 Se fuld størrelse

JP Freestyle Wave ES 2021

Den kompakte version af JP's bestseller har potentialet til at opfylde enhver windsurfers drøm! Freestyle Wave ES kombinerer specifikationerne fra et klassisk medium to high wind all-round board med det kompakte og alsidige design. JP's hurtigste, mest livlige og ikke mindst mest manøvredygtige board. 

Freestyle Wave har en fantastisk acceleration på fladt vand, flyver over chop og carver ind i bølgerne! Uanset hvilke forhold du surfer i, vil du have de bedste forudsætninger med dette board. Epoxy Sandwich konstruktionen giver dig et stift og stabilt board.

Freestyle Wave giver dig direkte kontakt og feeling og reducerer boardets swing-weight grundede den korte og kompakte shape. Boardets outline er parallel i dets mid-section, som giver et langt og lige område til planning og stabilitet. Tailen er relativt smal som giver øget kontrol i chop. 

Decked giver mulighed for alle foot strap positioner og vigtigst af alt giver det kontrol og hurtig respons.

Freestyle, små bølger, buump & jump blasting, fast carving, lækre turns, flatwater, chops og bølger - All-in-one.

Flere detaljer

DKK 10.499,00

Nedsat pris!

-DKK 3.500,00

DKK 13.999,00