Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Fanatic Gecko HRS 2022 Se fuld størrelse

Fanatic Gecko HRS 2022

Fanatics freeride board med absolut størst alsidighed. Siden 2013, har navnet Gecko stået for deres freeride koncept med garanti for forbedring, hvilket gør det til det ideele valg for enhver ambitiøs windsurfer, som søger at tage deres niveau mod nye højder.

Fra de absolut første ture spændt til i trapez hele vejen til de planende power gybes, vil Gecko HRS altid hjælpe dig hele vejen. Ekstremt let at stå på og med en hurtig og direkte følelse. 

En lav rocker profil og en lang flad sektion er perfekt til at plane hurtigt og med god kontrol, ideel til indøvning af alle de vigtige freeride basis teknikker. De tynde rails viser deres potientiale specielt under gybing og giver bedst muligt greb i alle sving. Dertil giver den brede tail og det store planning område altid en masse kontrol under manøvre og holder dig planende mellem vindstødende. 

Gecko HRS kommer med Fanatic's budget venlige og slidstærke Resistance Skin teknolgi og er tilgængelig i størrelserne 122, 135, 148 og 156L. 

DKK 9.499,00

Nedsat pris!

-DKK 3.500,00

DKK 12.999,00