Husk vi tilbyder Click and Collect! Afhentes sikkert uden for butikken.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Fanatic Fly Air 10'8" Allround SUP Komplet Pakke Se fuld størrelse

Fanatic Fly Air 10'8" Allround SUP Komplet Pakke

Fanatic Fly Air er et high-end allround Air SUP, som ALLE vil få glæde af! Fanatic har lavet en nem og stabil all-rounder, som er den perfekte løsning til dig, som leder efter et klassisk allround board, som performer i alt fra fladt vand til mindre bølger! 

Fly Air er et virkeligt stærkt, stift, holdbart og ikke mindst stabilt board. Boardet giver dig den perfekte kombination af et godt glide, stabilitet, alsidighed og sjov i langt de fleste forhold! Med center-finnen får du et godt greb og bid i vandet uanset om du sejler langs kysten eller rider de små bølger! 

Fanatic har selvfølgelig konstrueret boardet i de bedste materialer og med de bedste teknologier. DL Light som gør boardet stift og stabilt samt en holdbar og let Drop Stitch konstruktion. På boardet er der aluminiums ringe til leash, bagage-elastik og til fastgørelse af boardet. Ydermere har boardet en EVA plade på toppen, som giver dig et godt fodfæste samt komfort. Finnen kræver ingen værktøjer og der er et velplaceret bærehåndtag på midten. 

I denne pakke har vi tilføjet en Standard Alu Vario Paddle samt en coil leash. Ønsker du at opgradere paddlen er dette stadig muligt. Vælg blot det andet board ude på siden.


Pakken indeholder: 

  • Fanatic Fly Air 10'8" SUP
  • Bæretaske
  • Håndpumpe
  • Aztron Style Alu Vario Paddle
  • 8" Coil Leash 

Flere detaljer

DKK 4.499,00

Nedsat pris!

-DKK 1.751,00

DKK 6.250,00

Specifikationer: 

Volumen: 306 L. 
Mål: 325,1 x 86,4 x 14 cm
Vægt: 8,55 kg. 
US Fin Box m. 19 cm. finne
Anbefalet sejlervægt: Op til 105/110 kg.