Duotone Wam 2021

6.199kr.

Duotone Wam er et klassisk do-it-all kiteboard med en traditionel shape som har fået et "moderne twist". Wam performer i alle bølger - store som små. Den klassiske surf-shape er nøgleordet for et sandt all-round board, hvor du får fantastisk grip og et eksplosivt snap på toppen af bølgen. Den magiske kombination af fart og kontrol! Wam er i 2021 lavet i en Vacuum Bamboo Tec konstruktion, som resulterer i den perfekte kombination af flex, feel og holdbarhed! Boardet har et concave deck med grab rail, som optimerer volumen og kontrol, hvor grab rails kalder på de vildeste strapless tricks.

Wam i den klassiske konstruktion har er blevet re-designet fra top til bund. Dette års Wam har samme shape som Wam Pro, som sikrer dig high-performance på vandet. Denne Wam er en smule kortere samt med mere bredde og volumen under front foden.

Med dette board vil du føle dig på hjemmebane i alt fra små onshore bølger til pumping down-the-line surf! Den nye Wam er markant hurtigere, mere livlig og adræt end nogensinde før! Det kan man takke den smallere tail og rundere outline for, som også giver dig et dynamisk ride i langt de fleste forhold.

Den nye konstruktion giver ikke blot den perfekte oplevelse på vandet, men også et utroligt holdbart og robust board. Cork Shock Absorber 2.0 er implementeret i boardets tail. Dette fungerer som en dæmper og gør at du ikke for store buler i tailen. I 2021 er det også muligt at bruge boardet med eller uden straps, alt efter dine præferencer.

Features:

- Cork Shock Absorber
- Mulighed for straps
- Grab rails
- Bamboo tech
- Responsive Flex
- Classic Construction
- Multibox

Ryd
Varenummer: 27168

Relaterede produkter