Husk vi tilbyder Click and Collect! Afhentes sikkert uden for butikken.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Duotone Freeride Komplet Kitepakke Se fuld størrelse

Duotone Freeride Komplet Kitepakke

Duotone Freeride pakken indeholder kvalitets produkter fra Duotone og Gaastra Kites! Pakken er til dig der leder efter den perfekte løsning på en komplet Freeride Kitepakke med de bedste produkter fra de største brands! 

I denne pakke får du en Duotone Evo 12 m2 kite fra 2020 som er en super All-Round Kite! I 2020 fjernede Duotone "Pulleyen" fra kiten og tilføjede en mere kompakt Leading Edge som skaber en lettere og mere optimeret styring af kiten. Evo har i 2020 også fået en letvægts Traling Edge som skaber en mere livlig kite, så du kan får den fulde fornemmelse af en freeride kite.

Evo giver dig kontrol, balance og en skarp præcision som gør den til den perfekte All-Round kite. Du kan surfe alt fra Freeride og Waves til Freestyle med denne lækre kite!

I pakken finder du også Duotone's Trustbar som er en af markedets absolut bedste 4-linede barer. Du får maksimal kontrol og sikkerhed i denne bar samt en fantastisk feeling med kiten, god præcision og responsivitet. Yderligere finder du følger der også Duotone Freeride Kit samt en Duotone XL Kite pumpe i bedste kvalitet. 

Ydermere indeholder pakken et Gaastra Blend TT 135 board inklusiv pads! Blend boardet dækker alle dine behov med dets alsidige shape. Boardet er let at kontrollere samt håndtere og har fantastiske upwind evner! Med dette board opnår du også et tidligt glide i let vind og ikke mindst fede freeride muligheder! Boardets er lavet af en Biaxal glasfiber samt trækerne!

Pakken indeholder: 

Duotone Evo 12 m2 Kite 2020

Duotone Trustbar 22m.

Duotone Freeride Kit

Duotone XL Kite Pumpe

Gaastra Blend TT 135 board inkl. Pads 

 

Flere detaljer

DKK 15.499,00

Nedsat pris!

-DKK 7.496,00

DKK 22.995,00

Specifikationer: 

Kite: Freeride / Allround Kite (12m2)

Board: Continuous Rocker / Allround / Freeride (135 x 41)