Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Aqua Marina 9'10 Vapor oppustelig SUP pakke 2020 inkl. Prolimit Raider Våddragt Se fuld størrelse

Aqua Marina 9'10 Vapor oppustelig SUP pakke 2020 inkl. Prolimit Raider Våddragt

Aqua Marina Vapor er et fantastisk All-round SUP-board. Fra du begynder at pakke ud kan du være klar på 10 minutter! Vapor er i år blevet optimeret og opgraderet med forskellige features! Blandt andet har boardet en justerbar elastik-strop, så du kan have let bagage med på boardet. Yderligere har boardet et komfortabel håndtag i behageligt neopren og vigtigst af alt optimeret pakning samt ventil! 

Alt i alt er Aqua Marina Vapor et nemt anvendeligt board, til dig der skal til at starte dit SUP-eventyr! Vapor er et yderst stabilt board med massere af volumen samt en fornuftig stivhed! Et board som alle i familien nemt kan manøvrere! Boardets tykkelse er blevet optimeret og det har fået større volumen! Med Vapor boardet er du sikret mange gode og ikke mindst nemme timer på vandet!


I dette tilbud er der en Prolimit Raider 5/3 våddragt med i prisen. En fantastisk 5/3 mm. dragt til de koldere måneder. Forlæng din SUP-Sæson! Se og læs mere under tilbehør!

Pakken indeholder:

  • Aqua Marina Vapor oppustelig SUP Board
  • Bæretaske
  • Delbar Sport lll vario paddle
  • Sikkerheds leash
  • Double action Pumpe med manometer
  • Finne
  • Reperations sæt

Flere detaljer

DKK 3.699,00

Nedsat pris!

-DKK 1.700,00

DKK 5.399,00

Kunder, der købte denne vare, købte også: