Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SOMMER GEAR

Der er 448 varer.

I surf og Ski Horsens har vi et af danmarks største udvalg af udstyr til sommeren. Om du søger et billigt kite tilbud, en billig Windsurfpakke, billig uv-udstyr eller de bedste våddragter i ordentlig kvalitet - vi har det hele til de bedste priser. Vi er specialister inden for alt udstyr i og omkring vandet - vi står klar klar ved, tlf: 75623622 eller på mailen horsens@surfogski.dk 

Underkategorier

 • WINDSURF
  Danmarks førende inden for salg af windsurf-udstyr I Surf & Ski Horsens tilbyder vi et stort udvalg af alt det nødvendige udstyr til windsurfing-entusiaster på alle niveauer, fra begyndere til professionelle. Vores sortiment omfatter de bedste og mest anerkendte brands i branchen, såsom Neilpryde, JP Australia, Fanatic, Tabou, North og mange flere. Vi har erfarent og kyndigt personale, der står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og give dig tips til at forbedre din teknik og oplevelse.Vi er stolte af vores fokus på kvalitet, service og ekspertise, og vores mål er at sikre, at alle vores kunder har en fantastisk windsurfingoplevelse hver gang. Besøg vores butik og oplev vores brede udvalg af windsurfudstyr og tilbehør, og find det perfekte udstyr til dine behov.Køb windsurf-udstyr online hos osVi tilbyder dag til dag-levering på alt windsurf-udstyr købt online, og vi leverer til kunder i hele landet til en fordelagtig pris. Kontakt os endelig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning.
 • SOLBRILLER
  Stort udvalg af Oakley solbriller Her på denne side kan du se vores store udvalg af de populære Oakley solbriller. Solbrillerne fra Oakley er særligt ideelle til alle former for sportsgrene, men kan også sagtens bruges i hverdagen. Vi forhandler Oakley solbriller i mange forskellige designs, og vi håber derfor, at du kan finde lige præcis den model, du er på udkig efter. Køb Oakley solbriller online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering til kunder i hele landet, og vores fagkyndige personale står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette model, hvis du har brug for det. Du skal bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SOMMERTØJ
  Køb sommertøj og badetøj online hos os Her på denne side kan du finde vores store og velassorterede sortiment, når det kommer til sommertøj og badetøj. Vi forhandler blandt andet kasketter, t-shirts, sokker, tanktoppe, badebukser, shorts og trøjer, så hvis du er på udkig efter et par nye badebukser, til når du er ude og windsurfe, eller hvis du blot står og mangler en fed t-shirt, skal du bare kigge her. Dag til dag-levering på badetøj og sommertøj i hele landet Vi tilbyder dag til dag-levering på dit sommertøj eller badetøj, uanset hvor i landet du er bosiddende, og vores eksperter står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning omkring materialer eller lignende. Ring og hør mere på telefon 75 62 36 22 eller skriv til e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KITESURF
  Stort udvalg af kitesurf-udstyr Er du vild med kitesurfing? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af kitesurf-udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler blandt andet følgende inden for kitesurf-udstyr: Kite boards, kites, kite trapetz, reservedele, tilbehør og samlede pakker.  Køb kitesurf-udstyr online hos os Vælger du at købe dit kitesurf-udstyr online hos os, kan du være sikker på at få dine varer allerede dagen efter din bestilling. Vi tilbyder nemlig dag til dag-levering til kunder i hele landet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp fra vores eksperter, kan du kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KAJAK
  Stort udvalg af kajakker online Er du på udkig efter en ny kajak? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af kajakker for enhver smag og ethvert niveau. Vi forhandler blandt andet sit on top-kajakker, havkajakker, oppustelige kajakker samt udstyr til din kajak. Køb din nye kajak hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye kajak, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette kajak til dine behov, så kontakt vores kyndige personale, der står klar til at hjælpe dig. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • NEOPREN
  Er du på udkig efter en neopren-dragt eller andet neopren-udstyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af forskelligt neopren-udstyr. Vi forhandler blandt andet våddragter, tørdragter, UV-våddragter, jakker, svømmedragter, øvrig kajakbeklædning samt tilbehør. Derudover kan du også finde attraktive neopren-tilbud på denne side. Køb neopren-dragt eller andet udstyr hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på alle ordrer og leverer til kunder i hele landet. Har du spørgsmål omkring en konkret neopren-dragt eller andet af vores udstyr, hører vi gerne fra dig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SUP
  SUP – Stand Up Paddle til salg online Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP – Stand Up Paddle boards, som er et sikkert hit for børn såvel som voksne, der elsker vandsport. En SUP kan nemlig både anvendes til en hyggelig dag på stranden samt til surfing, fitness, yoga eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder også, når det kommer til valg af den nye SUP. Køb en SUP hos os og få dag til dag-levering Køber du din nye SUP hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor henne. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valget af den nye SUP, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • WINGSURF
  Stort udvalg af Wingsurf-udstyr I Surf og Ski Horsens finder du alt hvad du behøver for at komme i gang med denne spændende sportsgren. Vi har et bredt udvalg af wingsurfing boards i forskellige størrelser og designs, der passer til både begyndere og mere erfarne surfere. Vores boards er af høj kvalitet og designet til at give dig den bedste oplevelse på vandet. Vi har også et stort udvalg af wings, som  kommer fra førende producenter og er af høj kvalitet, så du kan føle dig tryg på vandet. Derudover har vi også forskellige tilbehør som pumper, bælter, foil's og leash til wingsurfing.Køb Wingsurf-udstyr online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på alt windsurg-udstyr købt online, og vi leverer til kunder i hele landet til en fordelagtig pris. Kontakt os endelig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning.
 • WAKEBOARDS, TUBES & VANDSKI
  Wakeboards, tubes og vandski forhandles online Er du vild med aktiviteter på vandet, og er du på udkig efter enten wakeboards, tubes eller vandski, så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af lige netop dette, og vi forhandler altid vores produkter til konkurrencedygtige priser. Er du i nærheden, kan du også besøge vores butik i Horsens og se vores udvalg. Hvad skal jeg vælge? Er du nybegynder inden for underholdende vandsport, kan du med fordel starte med et såkaldt kneeboard. Det er særligt velegnet til dig, der ønsker at komme i gang med at prøve et wakeboard, men det er fremstillet således, at du kan sætte håndtaget fast til boardets top, så du automatisk bliver holdt oppe, når du starter. På den måde kommer du godt i gang, og boardet kan bruges af hele familien. Har du omvendt lidt erfaring med wakeboards, kan du med fordel bevæge dig op i de deciderede wakeboards-modeller. I vores shop kan du for eksempel købe Roxi wakeboards, som er meget populære inden for kategorien. Her er der både plads til leg og tricks på vandet. Foretrækker du hellere den lidt mere afslappede form for vandsport, hvor du ikke selv behøver at gøre en indsats, så kan du vælge en af vores mange forskellige tubes, som for eksempel kan spændes bag på en speedbåd. Vi forhandler både tubes til enkeltpersoner og tubes, hvor der er plads til flere personer. Køb tubes, vandski eller wakeboards hos os og få hurtig levering Vi tilbyder 1-2 dages levering samt Danmarks bedste service, og derudover har vi et stort outlet, hvor du løbende kan finde attraktive tilbud på for eksempel vandski, wakeboards eller tubes. Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at vælge den rette model, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 75 62 36 22 eller ved at skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • UV-JAGT
  UV-jagt-udstyr til salg online Er du vild med at tage på UV-jagt, og mangler du noget udstyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig et stort udvalg af forskelligt UV-jagt-udstyr for enhver smag og ethvert behov til ganske fordelagtige priser. Køb UV-jagt-udstyr hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering på alt vores UV-jagt-udstyr, som købes online her i vores webshop. Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SIKKERHED
 • PADDLE SURF

Varer sidevis

Varer sidevis