Se vores anmeldelser
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SOMMER GEAR

Der er 52 varer.

I surf og Ski Horsens har vi et af danmarks største udvalg af udstyr til sommeren. Om du søger et billigt kite tilbud, en billig Windsurfpakke, billig uv-udstyr eller de bedste våddragter i ordentlig kvalitet - vi har det hele til de bedste priser. Vi er specialister inden for alt udstyr i og omkring vandet - vi står klar klar ved, tlf: 75623622 eller på mailen horsens@surfogski.dk 

Underkategorier

 • WINDSURF
  Danmarks førende inden for salg af windsurf-udstyr Surf & Ski Horsens er Danmarks førende inden for windsurfing, og vores personale har mange års erfaring med både salg og rådgivning omkring vores store sortiment af windsurf-udstyr. Du kan derfor trygt kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål. Køb windsurf-udstyr online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på alt windsurf-udstyr købt online, og vi leverer til kunder i hele landet til en fordelagtig pris. Kontakt os endelig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning.
 • SOLBRILLER
  Stort udvalg af Oakley solbriller Her på denne side kan du se vores store udvalg af de populære Oakley solbriller. Solbrillerne fra Oakley er særligt ideelle til alle former for sportsgrene, men kan også sagtens bruges i hverdagen. Vi forhandler Oakley solbriller i mange forskellige designs, og vi håber derfor, at du kan finde lige præcis den model, du er på udkig efter. Køb Oakley solbriller online hos os Vi tilbyder dag til dag-levering til kunder i hele landet, og vores fagkyndige personale står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette model, hvis du har brug for det. Du skal bare ringe til os på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SOMMERTØJ
  Køb sommertøj og badetøj online hos os Her på denne side kan du finde vores store og velassorterede sortiment, når det kommer til sommertøj og badetøj. Vi forhandler blandt andet kasketter, t-shirts, sokker, tanktoppe, badebukser, shorts og trøjer, så hvis du er på udkig efter et par nye badebukser, til når du er ude og windsurfe, eller hvis du blot står og mangler en fed t-shirt, skal du bare kigge her. Dag til dag-levering på badetøj og sommertøj i hele landet Vi tilbyder dag til dag-levering på dit sommertøj eller badetøj, uanset hvor i landet du er bosiddende, og vores eksperter står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning omkring materialer eller lignende. Ring og hør mere på telefon 75 62 36 22 eller skriv til e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KITESURF
  Stort udvalg af kitesurf-udstyr Er du vild med kitesurfing? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af kitesurf-udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler blandt andet følgende inden for kitesurf-udstyr: Kite boards, kites, kite trapetz, reservedele, tilbehør og samlede pakker.  Køb kitesurf-udstyr online hos os Vælger du at købe dit kitesurf-udstyr online hos os, kan du være sikker på at få dine varer allerede dagen efter din bestilling. Vi tilbyder nemlig dag til dag-levering til kunder i hele landet. Har du spørgsmål eller brug for hjælp fra vores eksperter, kan du kontakte os på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • KAJAK
  Stort udvalg af kajakker online Er du på udkig efter en ny kajak? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af kajakker for enhver smag og ethvert niveau. Vi forhandler blandt andet sit on top-kajakker, havkajakker, oppustelige kajakker samt udstyr til din kajak. Køb din nye kajak hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på din nye kajak, og vi leverer til kunder i hele landet. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette kajak til dine behov, så kontakt vores kyndige personale, der står klar til at hjælpe dig. Ring på telefon 75 62 36 22 eller skriv til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • NEOPREN
  Er du på udkig efter en neopren-dragt eller andet neopren-udstyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af forskelligt neopren-udstyr. Vi forhandler blandt andet våddragter, tørdragter, UV-våddragter, jakker, svømmedragter, øvrig kajakbeklædning samt tilbehør. Derudover kan du også finde attraktive neopren-tilbud på denne side. Køb neopren-dragt eller andet udsyr hos os Vi tilbyder dag til dag-levering på alle ordrer og leverer til kunder i hele landet. Har du spørgsmål omkring en konkret neopren-dragt eller andet af vores udstyr, hører vi gerne fra dig på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SUP
  SUP – Stand Up Paddle til salg online Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af SUP – Stand Up Paddle boards, som er et sikkert hit for børn såvel som voksne, der elsker vandsport. En SUP kan nemlig både anvendes til en hyggelig dag på stranden samt til surfing, fitness, yoga eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder også, når det kommer til valg af den nye SUP. Køb en SUP hos os og få dag til dag-levering Køber du din nye SUP hos os, får du dag til dag-levering, uanset hvor i landet du bor henne. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valget af den nye SUP, så kontakt vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • WAKEBOARDS, TUBES & VANDSKI
  Wakeboards, tubes og vandski forhandles online Er du på udkig efter enten wakeboards, tubes eller vandski, så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores udvalg af lige netop dette, og vi forhandler altid vores produkter til konkurrencedygtige priser. Køb tubes, vandski og wakeboards hos os og få hurtig levering Vi tilbyder desuden dag til dag-levering, når du køber enten tubes, vandski eller wakeboards online hos os. Har du nogle spørgsmål angående vores sortiment, kan du ringe til kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller skrive til vores e-mail horsens@surfogski.dk.
 • UV-JAGT
  UV-jagt-udstyr til salg online Er du vild med at tage på UV-jagt, og mangler du noget udstyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Surf & Ski Horsens forhandler vi nemlig et stort udvalg af forskelligt UV-jagt-udstyr for enhver smag og ethvert behov til ganske fordelagtige priser. Køb UV-jagt-udstyr hos os og få dag til dag-levering Vi tilbyder dag til dag-levering på alt vores UV-jagt-udstyr, som købes online her i vores webshop. Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 75 62 36 22 eller e-mail horsens@surfogski.dk.
 • SIKKERHED
 • RULLESKØJTER & LONGBOARDS
 • ANDET SURF

Varer sidevis

Varer sidevis