Husk vi tilbyder Click and Collect! Afhentes sikkert uden for butikken.
Se vores anmeldelser
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 75 62 36 22

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

2 Stk. SUP-Pakke: Aztron Mercury 10'10" & Fanatic Fly Air 10'4" Se fuld størrelse

2 Stk. SUP-Pakke: Aztron Mercury 10'10" & Fanatic Fly Air 10'4"

En super SUP-Pakke til familien, her får du/i 2 lækre SUP-boards, der giver massere af sjove timer på vandet.

Aztron Mercury 10'10" er et fantastisk allround board med 2 selvstændige luftkamre, så du opnår maksimal stabilitet og stivhed. Mercury er et allround board, som kan bruges til både fladt vand samt små bølger. Yderligere er det konstrueret med unique single layer stringers, som øger stabiliteten. Boardet har en funktionel bredde på 81 cm., som sikrer dig god balance uden at gå på kompromis med performance. 

Fanatic Fly Air er et high-end allround Air SUP, som ALLE vil få glæde af! Fanatic har lavet en nem og stabil all-rounder, som er den perfekte løsning til dig, som leder efter et klassisk allround board, som performer i alt fra fladt vand til mindre bølger! Fly Air er et virkeligt stærkt, stift, holdbart og ikke mindst stabilt board. Boardet giver dig den perfekte kombination af et godt glide, stabilitet, alsidighed og sjov i langt de fleste forhold! Med center-finnen får du et godt greb og bid i vandet uanset om du sejler langs kysten eller rider de små bølger! Du kan læse mere om de to forskellige boards, længere nede på siden. 

Flere detaljer

DKK 7.799,00

Nedsat pris!

-DKK 3.551,00

DKK 11.350,00

Specifikationer: 

Aztron Mercury 10'10":

Aztron Mercury 10'10" er et fantastisk all-round board til både fladt vand og små bølger! Grundet boardets outline og rocker-teknologi, kan du nemt fange de små bølger og opleve følelsen af at surfe! Boardet kan benyttes af begyndere og øvede! Mercury er nemlig utroligt stabilt grundet dets ekstra bredde, rocker samt Double Chamber konstruktionen. 

Double Chamber betyder at boardet har 2 selvstændige luftkamre. Herved får du et utroligt stabilt og stift board, som øger stabiliteten og gør det nemmere for dig at padle! Det øger sågar også sikkerheden på vandet! 

Mercury er selvfølgelig konstrueret med Drop Stitch teknologi, som gør det utroligt holdbart. Ydermere er det udstyret med en 4 mm. tyk EVA plade, som giver dig komfort samt et fantastisk greb! 

Pakken indeholder:

 • Aztron Mercury SUP
 • 105L SUP bæretaske til board og udstyr
 • 9.0 US Center Finne
 • 10.0 Coil SUP Leash
 • Aztron håndpumpe
 • Del- og justerbar paddle


Mål: 330 x 81 x 15CM - 10'10" x 32" x 6"

Boardets vægt: 11kg


Anbefalet sejlervægt: 95-105 kg.

Max Payload: 140 kg. 

Volume: 306 Liter.

Max lufttryk: 15 PSI.

Fanatic Fly Air 10'4" Allround SUP Komplet Pakke:

Pakken indeholder: 

 • Fanatic Fly Air 10'4" SUP
 • Bæretaske
 • Håndpumpe
 • Aztron Style Alu Vario Paddle
 • 8" Coil Leash 

Volumen: 284 L. 
Mål: 315 x 83,8 x 14 cm. 
Vægt: 8,15 kg. 
US Fin Box m. 19 cm. finne
Anbefalet sejlervægt: Op til 95/100 kg. 


Kunder, der købte denne vare, købte også: